Casper om forholdet til Isabel: Hun blev kaldt prostitueret – jeg blev kaldt pædofil

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen.

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen.

(Foto: All Over)

Da Casper Christensen i 2010 valgte at ansætte en ung Isabel Friis-Mikkelsen som sin nye assistent, havde komikeren næppe regnet med, at den 18 år yngre kvinde ville slå benene væk under ham.

Men det var ikke desto mindre, hvad der skete – for kærligheden har det som bekendt med at komme, når man mindst venter det.

I et stort interview med FEMINA fortæller Casper Christensen, at forelskelsen ”sgu egentlig kom meget ubelejligt”.

- Fordi Iben og mig var gået fra hinanden, og det var… ikke rart, men det var meget voksent og en fin afrunding, vi er stadig rigtig gode venner. Men jeg skulle finde mig selv efter det lange forhold, og jeg ville meget nødig falde i sådan: Hey mand, nu skal jeg være ung igen og løbe rundt. Og kraftedeme om jeg ikke forelsker mig i en, der er 18 år yngre, siger Casper Christensen i interviewet med FEMINA.

Parret har aldrig selv fokuseret på aldersforskellen – men det gjorde andre.

- Jeg fik reaktioner fra folk på gaden og journalister, der var lidt efter mig, og en del kvinder på min egen alder og en lille smule ældre, var meget forargede og vrede over, at jeg kunne tillade mig at blive kærester med en, der var 18 år yngre. Vi snakker altså alt fra at kalde Isabel prostitueret til at kalde mig pædofil, så det har været meget voldsomt, fortæller Casper Christensen i interviewet med FEMINA og tilføjer:

- Jeg kan sateme ikke gøre for, at det lige var det menneske, jeg forelskede mig i, jeg kiggede ikke på alderen, jeg kiggede på et menneske, som mentalt set stadig trigger mig. Men den vrede, vi oplevede, var voldsom og overraskende, fortæller Casper Christensen til FEMINA.

Parret blev gift ved et bryllup i Vor Frue Kirke i hjertet af København i 2014, og deres kærlighed kulminerede, da de i januar blev forældre til en lille guldklump, Cooper.

- Nu er vi gift, og vi har været sammen i fem-seks år og har et barn sammen, bor sammen, ELSKER HINANDEN altså. Medmindre jeg skifter hende ud nu, så er jeg en okay fyr. Hvis jeg skifter hende ud nu, så må I gerne kalde mig en skiderik, det er fair nok.

Du kan se billeder fra Casper og Isabels liv herunder:

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen (billeder af dem sammen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close