Nyheder 20. januar 2017

Blev kærester på jobbet: Casper og Isabels kærlighed i billeder

Komikeren Casper Christensen og hans hustru Isabel Friis-Mikkelsen blev natten til fredag forældre til deres første fælles barn, en lille velskabt søn. SE og HØR har her samlet et stort galleri med billeder af parret, der mødte hinanden i 2010, da Casper ansatte Isabel som sin personlige assistent
Foto: All Over

De blev gift ved et romantisk bryllup Vor Frue Kirke 13. september 2014.

Og natten til fredag blev deres romantiske eventyr så fuldendt.

Her fødte Isabel Friis-Mikkelsen, 30, nemlig sit og Casper Christensens, 48, første barn, en lille velskabt søn. Den glædelige nyhed afslørede komikeren fredag eftermiddag på sin Instagram-profil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her delte han et billede af et flag og skrev ”Yes! I nat kom han”.

Yes! I nat kom han- #velkommentilagenten

Et billede slået op af Casper Christensen (@cappertherapper) den

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen mødte og forelskede sig i hinanden, efter at Casper havde ansat Isabel som sin personlige assistent i 2010. Inden da havde parret faktisk kun mødt hinanden én gang – til trods for at Isabels far, Jarl Friis-Mikkelsen, er én af Caspers venner.

Casper og Isabel købte i 2014 en hvid villa på en stille sidevej til Gl. Kongevej på Frederiksberg. Samme år i september – 13. september – sagde de ja til hinanden i Vor Frue Kirke, hvor de efterfølgende holdt kæmpefest på Papirøen i København.

Og forelskelsen er der stadig, fortalte Casper i september 2015 til Eurowoman:

- Det gør mig stolt at være gift med Isabel. Det er ligesom at være spejder og få et duelighedstegn. Forelskelsen har ikke sluppet mig endnu. Hold kæft, hvor jeg glædede mig til at se Isabel, da jeg kom hjem fra New York sidst. Jeg løb ud af flyveren. Sådan en barnlig opførsel, sagde Casper.

Casper Christensen er 48 år og har selv to børn fra sit tidligere ægteskab med Anette Toftgård.

Det er 30-årige Isabel Friis-Mikkelsens første barn.

I et stort interview med Eurowoman fortalte Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen i september 2015, hvorfor de passer så godt sammen – til trods for en aldersforskel på 18 år.

- Det der med, at Isabel er vokset op i sådan en slags liv her, som vi nu er endt i, er rart, for her er et menneske, som aldrig bliver imponeret. Du bliver aldrig starstruck, og du forstår alle mekanismerne. Samtidig er du fuldstændig uinteresseret i at være på, fortalte Casper i interviewet med Eurowoman.

Du kan se billeder af dem sammen i galleriet herunder:

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold