Nyheder18. januar 2017

Her er det første klip fra Casper og Franks nye komediefilm

Nu kan du få et smugkig på Casper Christensen og Frank Hvams kommende komediefilm ”Dan Dream”, der får premiere 30. marts. Se klippet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stillbillede_fra_dan_dream_af_fotograf_per_arnesen.jpg
 (Foto: Per Arnesen)

Elsker du Casper Christensen og Frank Hvam? Og har du længe drømt om at se endnu en komediefilm skabt af komikerduoen?

Ja, så ser du formentlig frem til den 30. marts, for her får Casper Christensen og Frank Hvams nye film ”Dan Dream” premiere. Men allerede nu kan du få et smugkig på filmen.

For i dag er første klip fra filmen blevet offentliggjort, og i klippet møder vi komikerduoen – lidt uigenkendelige med 80’er-tøj og skæg.

”Dan Dream” er en folkekomedie fra de tidlige 80’ere. Et vaskeægte dansk eventyr om mod, fælleskab og store drømme. Filmen følger en lille gruppe elskelige fantaster, der sætter sig for at gøre det umulige og skrive historie ved at udvikle verdens første elbil.

Historien er frit inspireret af et af de mest ikoniske danske pressebilleder fra 1980’erne – præsentationen af den danske elbil ”Hope Whisper”, der kørte galt på et spektakulært pressemøde i Forum i 1983.

I det offentliggjorte klip brainstormer gruppen – anført af Casper Christensen som pioneren Thorkild – for at finde navnet på den elbil, de er ved at udvikle. Og som det viser sig i klippet, ender bilen ganske rigtigt med at hedde … Dan Dream.

På rollelisten ses Casper Christensen, Frank Hvam, Magnus Millang, Mia Lyhne, Lars Hjortshøj, Peter Gantzler, Stine Schröder Jensen, Louisa Aisin, Jacob Lohmann, Niclas Vessel Kølpin og mange flere.

Filmen, der er skrevet af Casper Christensen og Frank Hvam, får premiere 30. marts.

Se klippet herunder:

Sponsoreret indhold