Hollywood-stjerne får dansk talkshow

Gitte Nielsen får sit eget talkshow på Kanal 4

Gitte Nielsen får sit eget talkshow på Kanal 4

Foto: All Over PressDen farverige danske Hollywood-skuespillerinde, tv-personlighed og forhenværende model Gitte Nielsen får sit helt eget talkshow, "Gittes Talk," på Kanal 4 til efteråret.

Det fortæller kanalen i en pressemeddelelse om programmet, som vil være "hudløst ærligt og humørfyldt."

Den langbenede blondine har levet et utrolig farverigt liv, der også har givet den 51-årige dansker en masse knubs som eksempelvis utroskab, at leve i et voldeligt ægteskab, at være alkoholiker og udleve sit liv på bekostning af børnene, og det er disse erfaringer, som Rødovre-pigen vil trække på i "Gittes Talk."

LÆS OGSÅ: Gitte Nielsen svinet til i USA

- Mit show bliver fyldt med ærlige og intense livssituationer - både gode som svære. Som mange ved, har jeg selv oplevet en helt del i mit liv, og disse livserfaringer vil jeg prøve at dele, så mine gæster og seere føler sig godt tilpas og velkomne, siger Nielsen, der ifølge pressemeddelelsen heller ikke er bange for at give folk tørt på, hvis det er det, der kræver at give gæsten et kærligt spark bagi.

Som en del af de netop påbegyndte optagelser til "Gittes Talk" kan man risikere at støde ind i den 185 centimeter høje blondine, der sammen med et kamerahold vil møde danskerne i øjenhøjde, skriver Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Gitte Nielsen skammer sig over Danmark

Gitte Nielsen er klar til at inspirere, rådgive, grine og græde med gæsterne i alt fra store livskriser til dagligdags-dilemmaer, og intet emne er for skævt, og intet spørgsmål er for upassende, når "Gittes Talk" får premiere til efteråret, tilføjer Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Gitte Nielsen afslører alle affærerne

Skuespillerinden har været gift fem gange, hvor første ægteskab var med den danske hitmusiker Kasper Winding, og det andet var med action-bøffen Sylvester Stallone, hvis efternavn hun tog og som kan ses på rulleteksterne til Eddie Murphy-filmen "Frækkere end politiet tillader II".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close