Nyheder23. april 2011

Gitte Nielsen: Afslører alle affærerne

Den høje dansker har adskillige A-kendisnavne på sin liste over erobringer - se dem her
Gitte Nielsen var en feteret model og skuespiller i 1980'erne
Gitte Nielsen var en feteret model og skuespiller i 1980'erne
 Foto: All Over

Den 9. maj udkommer bogen "You Only Got One Life" - en slibrig selvbiografi, hvor danske Gitte Nielsen absolut ikke holder sig tilbage.

Den tidligere model afslører således, at hun har haft adskillige affærer med kendte mænd op igennem 1980'erne, hvor hendes karriere var på sit højeste. Det skriver britiske The Sun, der har smugkigget i bogen.

Læs også: Simulerede oralsex

Da Gitte indspillede actionfilmen "Red Sonja" tilbage i 1984, kastede hun sig ud i en hed affære med selveste Arnold Schwarzenegger - og det endda selv om hun stadig var gift med den danske musiker Kasper Winding, der passede parrets søn hjemme i Danmark, mens Gitte fjollede rundt med det østrigske muskelbundt i USA.

Senere blev Gitte skilt fra Kasper Winding, men dermed stoppede de kortvarige affærer med A-kendisserne ikke.

Læs også: Tyranniseret af eksmanden

Hun nåede at være sammen med både den Oscar-vindende skuespiller Sean Penn og Simply Red-forsangeren Mick Hucknall, inden Gitte til sidst blev gift med en anden Hollywood-muskelmand, nemlig Sylvester Stallone.

Det ægteskab holdt dog kun i 2 år. 24 år og 4 andre ægtemænd senere er den tårnhøje dansker så klar med sin selvbiografi, der altså udkommer om godt 2 uger.

Sponsoreret indhold