Nyheder22. februar 2014

Gitte Nielsen: Skammer sig over Danmark

Billeder af bedøvede grise får verdensstjernen til at tage afstand fra fædrelandet
Af af
Gitte Nielsen er vred og flov over at være dansker
Gitte Nielsen er vred og flov over at være dansker
 Foto: All Over


Skuespillerinden Gitte Nielsen er normalt stolt af at være dansker, men stoltheden kan ligge på et meget lille sted i disse dage.

På Twitter raser verdensstjernen over en række billeder, der viser levende grise brugt som blandt andet skydeskiver på Jægerspris Kaserne. Samtidig opfordrer hun alle til at protestere gennem organisationen People for the Ethical Treatment of Animals

Gitte Nielsen: Afslører alle affærerne

- Ved virkelig ikke, hvad der foregår i Danmark. Jeg taler altid så varmt om mit land, men den her slags nyheder får mig til at føle væmmelse og skam, skriver Gitte Nielsen på Twitter.

Gitte Nielsen: Flytter hjem til Danmark

Really don't know whats going on in Denmark. I always speak so highly about my Country but this kind of news are making me SICK and ashamed!

- Brigitte Nielsen (@brigittenielsen) February 18, 2014

"@PETAUK: REVEALED: This is what they do to animals in Denmark's secretive military training centre http://t.co/gBMhYuDAvS" SIGN NOW!

- Brigitte Nielsen (@brigittenielsen) February 18, 2014

Det er Forsvarets Sundhedstjeneste, der er ansvarlig for brugen af levende grise. Uddannelseschef Peter Tolderlund har til forsvarets hjemmeside forklaret, at det er med til at rede liv.

- Det er vigtig at huske på, at denne øvelse har til formål at give lægerne og andet personel den bedst mulige ekspertise, så de er forberedt på de skader, som soldaterne kommer ind med. Øvelsen kan derfor være med til at redde liv, siger han.

Du kan læse resten af udtalelsen fra Forsvarskommandoen her
Sponsoreret indhold