Nyheder26. oktober 2018

Hjalmer Larsen optræder med ny single i "Knæk Cancer"-show'

Hjalmer præsenterer sin nye single i TV 2's store "Knæk Cancer"-show en måned efter faderens død af kræft
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hjalmer-larsen-26102018.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er under en måned siden, at musikeren Hjalmer Larsen mistede sin berømte far, Kim Larsen.

Kim Larsen døde den 30. september som følge af den prostata-kræft, han fik konstateret i slutningen af 2017.

Og i morgen, lørdag, stiller Hjalmer op og synger for at være med til at skaffe penge til kampen mod kræft.

Det sker ved TV 2's store "Knæk Cancer"-show, hvor en række danske musikere optræder i bestræbelserne på at hente penge hjem til kræft-sagen.

Og Hjalmer optræder med helt nyt materiale på lørdag.

Han har netop udgivet singlen "Lige Nu", som du kan høre her.

Det er den, han optræder med i morgen aften.

Da Hjalmer fik sit gennembrud på den danske musikscene, holdt han det i første omgang hemmeligt for sin berømte far, at han havde fået udgivet sin musik.

Derfor vidste den nu afdøde Kim Larsen heller ikke, at Hjalmer havde udgivet singlen "Hjem til en anden", før han pludselig hørte den i radioen, da han han var godt i gang med at granske dagens avis.

- Lige pludselig blev min single spillet i radioen, og så råbte min far efter min mor: - "Liselotte, er det ikke Hjalmer?" - Det var det. Og han vidste det ikke før det, har Hjalmer Larsen tidligere fortalt i 'Go' aften Danmark' på TV 2.
Hjalmer var ikke ret gammel, før hans far lærte ham et par akkorder. – Så kaldte jeg hele familien til koncert, så de kunne høre mig. Jeg slog an, bukkede og forventede, at de alle klappede længe ad mig, husker Hjalmer Larsen. Musikken, som Hjalmer og Kim havde sammen, var også en del af Hjalmers mindeord om sin far på Instagram. Kære far. Du sagde tit, at du havde haft noget så usædvanligt som en lykkelig barndom. Det kor tilslutter jeg mig i dén grad. Og tilføjer så også teenage og voksenliv. Heldigvis sagde jeg det tit til dig selv, men det tåler uendelige gentagelser.
Større kærlighed fandtes ikke, end den du øsede ud over mig og Lui dagligt og hele tiden. Tak for det og tak fordi “kurven” hos dig og mor var tom, for bedre sted at lande fandtes heller ikke. Jeres gensidige kærlighed var uendelig og misundelsesværdig og en af dem, som aldrig forsvinder. Vi var en tæt lille familie, men de sidste ni måneder røg det alligevel op på et helt andet niveau.
Det her billede er fra maj i år. De mange mange timer vi tilbragte ved dit spillebord i stuen, og hvor vi drev resten af familien til vanvid med vores ubehjælpsomme håndtering af diverse instrumenter og skrig og skrål, fylder mig med stor glæde og længsel. Hver gang en af os i huset skulle gå, råbte de tre andre "Se dig for og vi ses!" op til flere gange. Så fra mig til dig: Se dig for lille far, og vi ses, skriver Hjalmer. Du kan se det rørende opslag her:

Sponsoreret indhold