Nyheder15. oktober 2015

Hillary Clinton er vild med Danmark

Lille Danmark blev fremhævet som et godt eksempel i en politisk debat i USA, og det fik Hillary Clinton til at udbryde, at hun elsker vores land
https://imgix.seoghoer.dk/media/0c4628a4b46d4f0791b4f33428b91d92.jpg
 Foto: All Over

Hvem havde troet, at vores lille andedam skulle blive fremhævet som et pragteksempel, da der forleden var TV-debat mellem de demokratiske kandidater til at repræsentere deres parti ved det næste præsidentvalg i Guds eget land, USA.

Blandt de mest fremtrædende navne var den tidligere præsident Bill Clintons frue, Hillary Clinton, som ifølge Berlingske lovpriste Danmark i onsdags på amerikansk TV.

Men det var faktisk ikke Hillary, der startede med at bruge Danmark positivt i sin tale. Det var derimod hendes modstander Bernie Sanders.

Sanders skulle nemlig forklare, hvad hans præcise politiske ståsted var, og her brugte han Danmark som eksempel, skriver Berlingske via Reuters.

- Vi bør se til Danmark, Norge og Sverige, og hvordan de har skabt et samfund til gavn for den arbejdende del af befolkningen, forklarede Bernie Sanders.

Hillary skulle selvfølgelig komme med et modargument, men hun havde ikke tænkt sig at nedrakke Danmark i den sammenhæng – tværtimod.

- Det, som senator Sanders siger, giver rigtig god mening i forhold til den ulighed, som vi har i USA. Men vi er ikke Danmark. Jeg elsker Danmark. Men vi er altså USA, svarede Hillary Clinton i debatten.

Det næste amerikanske præsidentvalg bliver den 8. november 2016, og Hillary er blandt favoritterne til at vinde.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold