Nyheder19. august 2015

Hollywoodstjerne sur på Lars Løkke

Shannen Doherty, som du nok kan huske fra TV-serien ”Beverly Hills 90210”, vil have folk til at kontakte den danske statsminister, fordi Danmark angiveligt støtter en drabelig sag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lars_loekke_-_claus_poulsen_-_web1.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Den 44-årige TV-stjerne Shannen Doherty skrev for nogle dage siden et indlæg på Twitter med en meget kort besked om forfærdelige drab og kontaktinformationer til Lars Løkke Rasmussen.

- Brutale drab på hvaler på Færøerne. E-mail og ring til statsminister Lars Løkke Rasmussen, skriver Shannen Doherty efterfulgt af kontaktoplysninger på statsministeren.

Doherty hentyder formentlig til de traditionsrige drab på grindehvaler, de såkaldte grindedrab, som i flere år har fundet sted oppe hos vores broderfolk.

Shannen Doherty er dog ikke den første celebre personlighed fra Hollywood, der retter henvendelse til vores statsminister i forbindelse med den sag.

[node:aller-related-content]

I slutningen af sidste måned var barmfagre Pamela Anderson ude med et åbent brev til Lars Løkke om, hvordan Danmark kunne finde på at sende krigsskibe til Færøerne for at forsvare hvaldrabene mod demonstranter.

Anderson fortsatte med at bede os, Danmark, om at holde op med at give tilskud og yde militær support til Færøerne.

Færøerne er en del af Rigsfællesskabet sammen med Danmark og Grønland. Det betyder, at færingerne er under dansk lov men har lov til at bestemme over nogle områder selv.

Brutal slaughter of whales in #FaroeIslands email and call Prime Minister Lars Lokke Rasmussen Email: stm@stm.dk Phone: +298 306000

— Shannen Doherty (@DohertyShannen) 12. august 2015

Sponsoreret indhold