Større end X Factor og Lars Løkke – Du gætter aldrig hvem

Mon Blachman sammen med de andre dommere undrer sig over, hvem der kan have flere følgere end \

Mon Blachman sammen med de andre dommere undrer sig over, hvem der kan have flere følgere end "X Factor"? (Foto: AOP)

Foto: Claus Poulsen

avisen.dk kan man læse, at en af landets ældste dyreværnsorganisation, Dyreværnet, bliver fulgt af flere på Facebook end det populære TV-show ”X Factor” og Lars Løkke Rasmussen.

Over 190.000 personer vil gerne følge Dyreværnet, mens fx ”X Factor” må ’nøjes’ med omkring 110.000 følgere og Lars Løkke cirka 184.000.

Et eller andet må den gamle danske organisation for dyrenes rettigheder have gjort rigtigt de seneste år, for tilbage i 2012 gad kun 2.000 personer følge med i Dyreværnets gøren og laden på Facebook.

Dyreværnet smøgede da også ærmerne op for at få flere følgere for nogle år tilbage, og til det forklarer deres direktør, Signe Sehested Lund:

- Vi prøvede os frem og det gav i den grad pote. Hver eneste dag kommer nye følgere til, og interessen for vores hjemløse dyr er fortsat enorm på de sociale medier. Men at vi er større end både Lars Løkke, FCK og X Factor kommer nu for mig som lidt af en overraskelse, siger hun til Avisen.dk.

Dyreværnsorganisationen er også meget afhængig af midler gennem gratis reklame, da det ellers kan gå ud over dyrene.

- Jo længere et dyr er på vores internat, jo dårligere er vi til at opfylde vores formål. Vi skal sørge for, at dyrene så hurtigt som muligt kommer ud til de helt rigtige familier. Og det hjælper Facebook os med, siger Signe Sehested Lund.

Slutteligt er det måske værd at bemærke, at FCK har flere følgere end Lars Løkke, da fodboldklubben har i omegnen af 190.000 følgere.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close