Nyheder9. marts 2016

Drama: Her falder ”X Factor”-Andrew om på direkte TV

Alderspræsidenten i denne sæson af ”X Factor” - Andrew Murray - besvimede på direkte TV, da han forsøgte at bevise, hvor højt han kan skrige. Heldigvis er han klar til at gå på ”X Factor”-scenen igen fredag aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/andrew_falder_om.jpg
 (Foto: Facebook/DR Nyheder)

Det er ingen hemmelighed, at Andrew Murray fra ”X Factor” har en stor stemme. Og onsdag aften kunne man meget vel sige, at den aldrende ”X Factor”-deltager blev slået ud af sin egen stemme.

I hvert fald besvimede Andrew, efter at han på direkte TV havde forsøgt at bevise, hvor højt han kunne skrige. Andrews krop kunne hvert fald ikke holde til de høje toner, for efter 12 sekunders skrigeri bragede ”X Factor”-deltageren pludseligt til jorden – til stor forskrækkelse for værterne i DRs ”Aftenshowet”.

Heldigvis er den 53-årige Andrew på benene igen, selv om det så noget dramatisk ud. Men det var dog en rystende oplevelse, fortæller Andrew til DR Nyheder:

- Jeg var rystet, og jeg håber aldrig, jeg prøver det igen, siger han til DR Nyheder og tilføjer:

- Det var ikke så imponerende. En rigtig mand var ikke besvimet.

Andrew tror, at han faldt om, fordi han havde haft en travl dag – og så havde han ikke husket at spise nok, inden han stillede op i udfordringen.

- Det er en kombination af for lavt blodsukker og den anstrengelse, som det er for kroppen at gå op i de toner. Der var for lidt ilt til hjernen, siger Andrew.

DRs ”Aftenshowet” kunne dog forsikre om, at Andrew – trods sit uheld – kan skrige ligeså højt som en motorsav. Og på fredag er vi heldigvis klar til at høre ham skrige og synge i "X Factor".

Du kan se klippet med Andrew, der falder om, herunder:

Sponsoreret indhold