Nyheder4. marts 2016

Sarah Glerup: ”X Factor” var et mediestunt

Sarah Glerups deltagelse i ”X Factor” startede som et mediestunt, men udviklede sig til mere end det
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_cpo1692.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Hun tog til audition på ”X Factor” for at sende et budskab om, at man sagtens kan have et på mange måder almindeligt liv, selvom man lider af muskelsvind, har respirator og sidder i kørestol. Sarah Glerup havde ikke regnet med, at hun ville komme med hele vejen til liveshows.

- For en måned siden kunne jeg jo knap tage ”X Factor” seriøst som musikkonkurrence. Nu bliver jeg nødt til at tage det hele fuldstændig seriøst, sagde Sarah Glerup undervejs til Politiken, som har fulgt hende hele vejen bag kulisserne.

Noget tyder på, at Sarah Glerups oprindelige mission er lykkes. ”X Factor”-deltageren har flere gange oplevet, at fordommene er blevet nedbrudt. Eksempelvis takkede to unge ja til Glostrup Hospitals anbefaling af at få en respirator efter de havde set Sara Glerup og at respiratoren ikke er en forhindring i at have et aktivt liv.

Sådan ser hun ikke helt på det selv. Da Sarah røg ud af ”X Factor# i fredags kunne hun blandt andet fortæller, at læger i Boston havde lagt mærke til hende.

- Når jeg gør det til succeskriteriet, så har jeg jo sejret tusinde af gange og meget mere, end jeg havde regnet med. Til gengæld blev det ikke historien om Sarah Glerup, der formåede at få folk til at se forbi hendes kørestol og få øje på noget andet, siger hun.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_13.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold