Nyheder1. april 2016

- Her er vinderen af "X Factor"

Der er allerede tegnet et billede af, hvem der løber med sejren i dette års "X Factor". I hvert fald hvis man spørger Danske Spil, der har fundet favoritten blandt de tre finalister.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/x_factor_dommerne.jpg
 All Over

Danmarks største musik-konkurrence kan være givet på forhånd. Hvert fald hvis man skal tro på den prognose, Danske Spil er kommet med op til finalen i dette års "X Factor". Her ses det nemlig tydeligt, hvem der er spået til at løbe med sejren.

Det er hunkønnene, der ligger i front, da Reem og Embrace dyster om førepositionen. Alligevel er det Reem, der har lagt sig i spidsen, og det er altså hende, der står til at vinde finalen i "X Factor".

- Vi forudser, at Reem løber med titlen, men det bliver tæt. Vi vurderer, at det bliver et tæt opløb mellem Reem og Embrace, med Alex som stor outsider, siger oddsansvarlig hos Danske Spil Peter Emmike i en pressemeddelelse.

Reem ligger forrest med odds 1,80 med Embrace et lille stykke efter med odds 2,20. Alex er finalens underdog, og ifølge Danske Spil er hans chance for at stille sig øvers på sejrsskamlen spinkel. Danske Spil oplyser også, at langt de fleste af de indskud, der er kommet på "X Factor"-finalen er blevet spillet på Reem.

- Vi har modtaget langt de fleste indskud på Reem som vinder af X Factor. Inden finalen er tæt på 70% af alle indskud kommet på hende, mens Embrace står for ca. 20% og Alex de resterende 10%, fortæller Peter Emmike.

Hverken Reem eller Embrace har før været i farezonen, så det er ikke så mærkeligt, at de ligger så tæt. Alex har derimod været i farezonen hele to gange. Vinder Embrace, vil det være anden gang, at en grupper vinder det danske "X Factor". Er det Reem, der synger sejren hjem, vil hun gå i fordsporene på Martin, Sarah og Emilie Esther fra kategorien "unge under 23".

Fredag aften skal de tre finalister optræde med kendte navne som Christopher og Mads Langer. Det er dog ikke blevet offentliggjort, hvilke finalister der skal synge med hvilke stjerner.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_20.png

Sponsoreret indhold