Nyheder 31. marts 2016

Så er det afgjort: ”X Factor” vender tilbage næste år

Dagen før finalen i ”X Factor” har DR afsløret, at det populære talentprogram vender tilbage med en ny sæson
(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Det har været et af DRs flagskibe, siden første program blev sendt i 2008. I morgen bliver vinderen i 2016-sæsonen udråbt. Og til næste år skal endnu en talentfuld sanger findes.

DR har netop afsløret, at ”X Factor” vender tilbage med en 10. sæson i 2017.

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, fortæller i en pressemeddelelse, at han er glad for, at en ny sæson er sikret:

- Jeg er simpelthen så glad på seernes vegne. X Factor har igen i 2016 bevist, at det er et program som formår at samle befolkningen. Da vi lavede første sæson af programmet tilbage i 2008, havde jeg ikke i min vildeste fantasi turde håbe på, at vi ville kunne annoncere en 10. sæson i 2017. Jeg er så pavestolt, siger Jan Lagermand Lundme i pressemeddelelsen.

Første gang ”X Factor” blev sendt, var i 2008, hvor den unge Martin fra Ørum vandt titlen som årets ”X Factor”. Siden har danskerne sendt sangtalenter som Linda, Thomas Ring, Sarah, Ida, Chresten, Anthony Jasmin og Emilie Esther ind på en sikker førsteplads.

”X Factor” har igen i år været populært i danskernes stuer. Talentprogrammet er således blevet set af omkring 1,4 millioner danskere hver fredag. Og med en seerandel på hele 61 procent ser tre ud af fem danskere ”X Factor”, når programmet ruller over skærmen klokken 20.00 fredag aften.

I morgen afgøres det, hvem der får titlen som vinder, når ”X Factor”-finalen afholdes i Studie 5 i DR Byen. Her kæmper Alex, Reem og søstrene i EMBRACE om den fornemme titel.

Hvis du ved, at du er den næste ”X Factor”-stjerne, kan du allerede nu tilmelde dig programmet. Du gør det på www.dr.dk/xfactor.

Eneste krav for at stille op er, at man er fyldt 15 år inden 1. februar 2017 – og så skal man være dansk statsborger. Det er også et krav, at man ikke i forvejen har en aftale med et pladeselskab eller lignende.

Sponsoreret indhold