Her er værterne ved kronprinsparrets prisuddeling

(Foto: Mikael Rieck)

Kronprinsparret er sammen med DR i gang med forberedelserne til årets uddeling af Kronprinsparrets Priser 2016, som løber af stablen ved et stort tv-show den 8. oktober.

Og nu løfter tv-giganten også i en pressemeddelelse sløret for, hvem der skal byde seere og gæster velkommen i værtsrollerne for årets prisuddeling. Og her er der tale om gengangere på begge værtsposter.

Det bliver nemlig igen i år tv-værterne Kåre Quist og Stéphanie Surrugue, der i deres fineste puds skal stå for at afvikle showet. En ære, som begge tv-værter glæder sig meget til.

- Jeg har et blødt punkt for Kronprinsparrets Priser, fordi hæderen gør en reel forskel for både kunsten, kulturlivet og det sociale arbejde her i Danmark - og dét er noget, der kommer os alle til gode, siger Stéphanie Surrugue om sit kommende værtsskab.

Prisuddelingen finder sted i Musikteatret i Holstebro, og her vil både sangerinde Pernille Rosendahl, rockbandet Dùné og flere andre kulturnavne underholde gæsterne med deres optrædener.

Det er i år 12. gang, at kronprinsparret uddeler priserne, der hædrer ekstraordinære præstationer inden for kultur og sociale indsatser.

På scenen i Holstebro vil der traditionen tro blive uddelt fire priser: Kronprinsparrets Sociale Pris, Kronprinsparrets Kulturpris og ikke mindst de to Stjernedryspriser, der går til to helt unge kunstneriske talenter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close