Her er Natholdets nye værter

Det bliver en blanding af både skuespillere og komikere, der skal afløse Anders Breinholt i næste sæson af Natholdet

Det bliver en blanding af både skuespillere og komikere, der skal afløse Anders Breinholt i næste sæson af Natholdet

Foto: James ThistedNår det populære talkshow "Natholdet" mandag den 22. september ruller over skærmen i en ny sæson, sidder Anders Breinholt ikke længere bag det karakteristiske skrivebord. I stedet bliver det en række skiftende værter, der vil gribe fat i Natholdskoppen og være sent oppe.

Premiereugen bliver skudt i gang af Lars Hjortshøj. Og det ser komikeren meget frem til.

- Jeg glæder mig til at prøve at sidde i Breinholts stol en hel uge. Natholdet er jo en fritidsordning for voksne. Der er gode legekammerater, du må være sent oppe, og du må grine højere, end hvad der ellers er normalt og socialt acceptabelt, siger Lars Hjortshøj, der traditionen tro vil invitere en ny gæst ind hver dag mandag til torsdag.

LÆS OGSÅ: Her er Anders Breinholts nye job

LÆS OGSÅ: Her bryder statsministeren sammen af grin i Natholdet

LÆS OGSÅ: Fodboldbissen gæster Natholdet

Også musikeren og tidligere Angora-dreng Simon Kvamm og tv- og radioværten Huxi Bach vil hver tage en aftentjans hver. Ligeledes vil en række af landets andre komikere, der tæller Thomas Warberg, Lasse Rimmer, Christian Fuhlendorff og Rasmus Bjerg.

Anders Breinholts farvel er dog ikke et endeligt farvel til værtsrollen. Den 41-årige tv-mand holder blot en pause fra sit fem år gamle program, mens han sætter sejl på et nyt under navnet "Breinholt og venner". Selvom han for en stund har forladt "Natholdet", vil han dog stadig være med mentalt, når klokken siger 23.15.

- Jeg glæder mig til at prøve at sidde derhjemme og se programmet. Vi har valgt de bedst tænkelig vikarer, og de kommer til at sætte hvert deres unikke præg på "Natholdet". Det bliver en fantastisk sæson, siger den populære tv-vært.

9. sæson af "Natholdet" har premiere mandag den 22. september kl. 23.15.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close