Her er Anders Breinholts nye job

Anders Breinholt har fået nyt job

Anders Breinholt har fået nyt job

Foto: Lars H. LaursenDet populære program Natholdet skal på udkig efter en ny vært, for den faste - Anders Breinholt - har fået nyt job, skriver TV Tid.

Anders Breinholt skal til efteråret være vært på et nyt talkshow, TV 2, Breinholt & Venner.

Det nye program har premiere 19. september og bliver en blanding af musik, leg og sketch - og hver uge vil der være kendte i studiet.

LÆS OGSÅ: Thorning besøger Breinholt

LÆS OGSÅ: Ingen teltsex til Breinholt

LÆS OGSÅ: Breinholt forlader sit barns mor

- At vi kalder programmet Breinholt & Venner, sigter til stemningen i programmet. Mine venner er nogen, jeg hygger mig med, og som jeg er lidt tættere på, end jeg er på alle andre. Og så kan jeg have det pissesjovt med mine venner. Den stemning går vi efter i Breinholt & Venner.

- Jeg kommer til at invitere folk i studiet, som jeg ved, mange danskere gerne vil lære bedre at kende. Vi laver et program, der kommer til at emme af stemning - et show, hvor vi skal tale sammen, lege sammen og hygge os helt vildt sammen, ikke mindst med seerne, siger Anders Breinholt i en pressemeddelelse.

Det nye job betyder derfor, at Anders Breinholt for en stund forlader værtsstolen på Natholdet. Hvem der skal være vikar for Anders Breinholt indtil 2015, har TV2 endnu ikke løftet sløret for.

Natholdet - og den nye vikar - ruller over skærmen igen 22. september.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close