Fodboldbissen gæster Natholdet

Nicklas Bendtner gæster Natholdet

Nicklas Bendtner gæster Natholdet

Foto: Mikael Rieck
TV2s populære talkshow Natholdet får fornemt besøg i næste uge - men værten gør nok klogt i at holde foldboldbissen i ørerne. Bendtner har ikke just høstet posiitve kommetarer den sidste tid - specielt ikke efter han havde pisket en taxa med sit bælte under en bytur.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner til taxachauffør: Jeg knepper dig

Det var Natholdets egen vært, Anders Breinholt, der selv afslørede, at fodboldbissen gæster det populære late night show, som i ugens løb også får besøg af DR-vært Tine Gøetzsche, skuespiller Janus Bakrawi og tv-vært Natasja Crone.Anders Breinholt, vært på Natholdet, skrev på sin Twitter-profil, hvem der er vært i næste uge (Foto: Twitter)


Den seneste skandale-episode fandt sted en tirsdag aften midt i København, hvor bolddrengen skræmte en 47-årig taxachauffør.

Angiveligt havde Arsenal-spilleren råbt alverdens ukvemsord, mens han havde pisket taxaen med sit bælte.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner kørte spritkørsel

- Han stod til sidst og gned sig op ad sideruden med opknappede bukser, mens han piskede vognen med sit bælte og råbte, at han ville kneppe mig, siger taxechaufføren til BT.

Han fortæller, at Nicklas Bendtner og tre venner hoppede ind i taxaen udenfor Nørrebro Bryghus og straks ødelagde taxaradioen og stjal mandens egen CD-taske.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close