Nyheder11. juli 2016

Dennis Knudsen: - Du bollede med fyre, mens vi prøvede at få et barn

Dennis Knudsen og Karina Christiansen fra Paradise Hotel i åben infight på kendis-frisørens Instagramprofil
https://imgix.seoghoer.dk/media/b1c13d09444840a19b31762221170c30.jpg
 Foto: All Over
Kendisfrisøren Dennis Knudsen har i mange år ønsket at blive far, og forleden tilbød han sig som sæddonor på sin Instagramprofil. - Er du enlig kvinde max 35 , Der søger donor til dit barn , kan jeg måske være en mulighed , send en mail til mig Og skriv om dig selv og dit liv , Ingen dialog her på de sociale medier , del gerne, skrev kendisfrisøren.
Om opslaget fører til det ønskede barn, vil tiden vise. Men Dennis Knudsen har tidligere været i gang med at få et barn sammen med Paradise Hotel-baben, Karina Christiansen. Han leverede sæd, hun leverede æg, og en fertilitetsklinik i Hellerup skulle forsøge at binde det hele sammen, så det endte med et barn.
Og Karina Christiansen blev gravid, men hverken med Dennis Knudsen eller den kæreste, hun havde, mens fertilitetsbehandlingen stod på. Hun fødte en søn, og Dennis Knudsen kunne ikke skjule sin bitterhed over det bedrag, han følte sig udsat for. – Hun har taget røven på mig. Vi havde en kontrakt, det har kostet mig en masse penge, og vi har brugt to år på projektet. Men hun kunne åbenbart ikke beholde trusserne på, når hun var ude i byen. Var hun ikke blevet gravid med en anden, havde vi vel fortsat projektet. Selvfølgelig kan jeg ønske tillykke med fødslen, men Karina skal aldrig nogensinde nærme sig mit liv – eller bare komme i nærheden, sagde Dennis i januar sidste år om den tidligere veninde og ”Paradise Hotel”-deltager Men nu er Karina Christiansen tilbage i Dennis Knudsens liv - eller i hvert fald på hans Instagramprofil, hvor hun i weekenden gik til modangreb på både ham og hans følgere. Det sker i et opslag, hvor Dennis Knudsen lykønsker Rasmus Seebach med, at han skal være far.
Karina Christiansen føler, at Dennis Knudsen helt frem til i dag er fortsat med at svine hende til i medierne. Karina Christiansens første kommentar om Dennis Knudsen på hans Instagramprofil er ikke synlig, men hun kommer hurtigt i diskussion med hans følgere, der forsvarer kendisfrisøren. - har du en spand really need one ...! Lige præcis alt det du siger der... Jeg er enig, sådan burde det være, men sådan har denne mand bare ikke opført sig. Han er gået laaaaaangt over grænsen. Du føler med Dennis her, som så i dine øjne, sket ikke er et ordenligt menneske... Så spar mig for din prædiken og din dobbeltmoral hvem har udstillet mig i samtlige blade, på nettet og sidst i til middag hos for 14 dage siden på tv3. Og siger ting som slet ikke er passende og den absolute største løgn, og hvad der er værst er, at min søn på ni også ser tv....! Så spar mig for dit/jeres lort.... Prøv og ha siddet i mine sko... Og lad os se om i så stadig kunne holde såå pæn en tone. Såå seriøst fuck af med jeres bedre vidende kommentar. I sidder og ber for en mand i ikke kender, hold kæft mand..... Folk er fandme naive nogle gange, skriver Karina Christiansen til en af Dennis Knudsens følgere. Dennis Knudsen svarer hende selv: - Karina , jeg ønsker ikke en offentlig dialog med dig , , du er for længst ude af mit liv , jeg brugte 2 år 200.000 , på at vi kunne blive forældre , men du gik ud og bollede med fyre mens du var i fertitel behandling med mig og blev gravid , heldigvis var jeg ikke far , for tænkt st skulle have været i dit liv nu, skriver Dennis Knudsen.
Dennis Knudsen er i øjeblikket ved at realisere de fleste af sine værdier, inden han tager fat på et job-eventyr i udlandet. Han har fået solgt sit hus i Taarbæk nord for København, han har lukket sin butik i København og er ved at sælge fra af de ferielejligheder, han ejer i Tyrkiet. Han vil endnu ikke sige, hvad det er, han skal lave i udlandet, men han har tidligere udtalt, at når han kan fortælle det, vil det også stå klart for folk, hvorfor han i hast skiller sig af med sine værdier i Danmark og Tyrkiet.
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_19.png

Sponsoreret indhold