Her er den sidste Popstars-dommer

Så er den tredje - og sidste - dommer fundet

Så er den tredje - og sidste - dommer fundet

Foto: Kanal 5Først blev det afsløret, at sangfuglen Medina og skuespillerinden Christiane Schaumburg-Müller skal være dommere i Kanal 5s store satsning til efteråret, Popstars. Og kanalen har i den grad haft den store tegnebog fremme, for den tredje og sidste dommer bliver ingen ringere end tidligere Aqua-stjerne Søren Rasted, skriver Ekstra Bladet, som har talt med den populære musiker.
Søren Rasted skal være den tredje - og sidste - dommer i talentprogrammet Popstars, der løber over skærmen til efteråret på Kanal 5 (Foto: Martin Høien)


LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er Popstars-dommer nummer to

LÆS OGSÅ:Kanal 5 bekræfter: Ny Popstars til efteråret

LÆS OGSÅ: Her er Medinas nye job

- Jeg kan godt lide programmets dna, og at vi tre dommere ikke har hver vores agenda, men at vi er sammen om at finde en, og så kan jeg godt lide ideen om, at programmet har vist - som et af de eneste - at det kan generere stjerner, som også er der, når kameraerne er slukkede, siger musikren til Ekstra Bladet.

Popstars er dog ikke helt ukendt grund for Søren Rasted, som tilbage i 2003 lavede debutpladen 'This Side Up' med vinderen Jon Nørgaard. Albummet indeholdt monsterhittet 'Right Here Next to You'.

Det nye Popstars bliver lige præcis, som mange husker det. En hård kamp om at overleve for til sidst at synge foran et stort publikum. Programmet er kendt for tidligere at have fostret stjerner som Julie Berthelsen foruden Jon Nørgaard.

- I Popstars hylder vi de spirende talenter og følger deres hårde vej mod stjernehimlen, fortæller Maiken Wexø, som lover, at deltagerne blandt andet kommer til at optræde på nogle mindre mondæne steder, før de får chancen på den store scene, siger Maiken Wexø, programdirektør på SBS Discovery, som står for Kanal 5.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close