Nyheder 3. juni 2014

Afsløret: Her er popstars-dommer nummer to

Så faldt endnu en dommer på plads
Christiane Schaumburg-Müller bliver den anden af tre dommere i det kommende Popstars
Christiane Schaumburg-Müller bliver den anden af tre dommere i det kommende PopstarsDer bliver kendisfaktor for alle pengene, når talentshowet Popstars vender tilbage på de danske tv-skærme - i hvert fald i dommerpanelet.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg: Sådan taber hun sig

For nu afslører tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller, at hun er én af de tre dommere, der skal finde talenter i showet. Popstjernen Medina har allerede meldt sig på banen i dommerpanelet, og dermed er to af tre pladser fyldt ud.

LÆS OGSÅ: Christiane: Liam er kun ude efter mine penge

- Jeg glæder mig helt vildt til at være dommer i "Popstars" og er tændt på idéen om, at programmet kun er for kommende stjerner, der virkelig VIL det her, siger Christiane Schaumburg-Müller i en pressemeddelelse.


Nu mangler kun en enkelt dommer at falde på plads i sangkonkurrencen (foto: Dan Mariegaard)

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller vraget

- I musikbranchen i dag er det super vigtigt at levere et godt resultat hver gang, hvad enten man er på scenen, i studiet, skyder billeder, taler med pressen eller på andre måder repræsenterer sit brand i form af sig selv. Og her kan jeg virkelig bidrage med mine erfaringer, som har kostet benhårdt arbejde, søvnløse nætter, blod, sved og tårer - men til syvende og sidst været det hele værd, siger hun.

Popstars blev først gang sendt i Danmark tilbage i 2001, hvor gruppen EyeQ blev dannet.

LÆS OGSÅ: Kanal 5 bekræfter Popstars til efteråret

Sponsoreret indhold