Her er traileren til den nye Klovn-film

Den 24. september får den nye Klovn-film "Klovn Forever" premiere.

Det har indtil videre været sparsomt med oplysninger om filmen, men nu kan forventningsfulde fans blive en anelse klogere.

Du kan se traileren øverst. 

Den nye film følger Frank Hvam og Casper Christensen fem år efter den sidste Klovn-film. De står ved en skillevej og sætter venskabet på en ultimativ test for at finde ud af, hvor meget de egentligt betyder for hinanden.

Casper flytter til Los Angeles, og Frank følger med. De to venner vil også forsøge at blive bedre mennesker, men det er bare ikke altid så nemt.

- De har voldtaget naturen. De har ydmyget børn. De har prioriteret ad helvede til. De har taget bagdøren. Og de har hånet de sødeste svigermødre. Nu vil de gøre alting godt igen. Nu vasker de tavlen ren. De starter på en frisk for at repræsentere deres stolte fædreland. Hyggespredende, gode mod dyr og virkelig tolerante. De vil vise Danmark fra sin bedste side. Det lykkes ... bare ikke, lyder speaken i den længe ventede trailer.

Der er altså lagt op til tåkrummende og pinlige scener, der nok skal få forargelsen og grinet frem hos de fleste danskere.

"Klovn Forever" er efterfølgeren til filmsuccesen "Klovn - The Movie", som fik danskerne til at krumme tæer i biograferne landet over i 2010. Begge film er baseret på Frank Hvam og Casper Christensens tv-serie "Klovn", der løb over seks sæsoner fra 2005-2009.

Ud over Casper Christensen og Frank Hvam kan seerne se frem til at opleve kendte ansigter som Mia Lyhne, Iben Hjejle og Lars Hjortshøj i filmen.

Traileren er fra Nordisk Film. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close