Nyheder31. marts 2014

Thorning skal besøge Anders Breinholt

Statsministeren skal være medvært i Natholdet
Af af
Helle Thorning-Schmidt gæster Natholdet torsdag
Helle Thorning-Schmidt gæster Natholdet torsdag
 Foto: Steen Wren og TV2


Først var det Lars Løkke Rasmussen, der havde mere end svært ved at skjule latteren over et indslag om skoleelevers tørsvømning, da han i 2011 besøgte tv-programmet Natholdet.

Og nu bliver det statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) tur til at kommentere tv-klip i det sene talkshow på TV 2. Det oplyser Natholdets faste vært Anders Breinholdt på twitter.

Hans medvært på programmet udskiftes fra gang til gang, og det er i rollen som medvært, at Helle Thorning-Schmidt besøger Natholdet, der tidligere har haft Margrethe Vestager, Villy Søvndal og Søren Pind som medvært for en aften.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/fd123bc0d0b640a7b54e207ed650caf7.jpgAnders Breinholt skrev selv nyheden på sin Twitterprofil (Foto: Anders Breinholt/Twitter)


Da Løkke efter valget i 2011 besøgte Natholdet skete det som fungerende statsminister, da den kommende S-R-SF-regering endnu ikke havde færdiggjort forhandlingerne om regeringsgrundlag og ministerposter.

I Natholdet blev Lars Løkke Rasmussen blandt andet præsenteret for et tv-klip af danske skoleelever, som lå på maven på jorden og lavede svømmebevægelser.
Ifølge klippet var det på grund af sparerunder den eneste måde for nogle skoler at tilbyde elever svømmeundervisning.

Lars Løkke Rasmussen kunne ikke undertrykke et grin, da tv-oplæseren med stor alvor forsøgte at fastslå, at man på Fællesskolen Hammelev Sct. Severin i Haderslev havde boykottet tørsvømning, fordi eleverne ikke lærer noget af "at svømme på græs".

Til sidst kunne oplæseren fra TV 2 News dog heller ikke selv undertrykke et grin.

- Det er forfærdeligt, som vi har drevet det her land ud i armod. Det er godt, der kommer en ny regering, lød det fra en stadig grinende Løkke.

/ritzau/

Sponsoreret indhold