Nyheder31. marts 2017

Se videoerne: Her er alle de nye landmænd i "Landmand søger Kærlighed"

Hvis du er en af dem, der har ventet længe på at se de nye landmænd i TV2's populære program "Landmand søger kærlighed", så kan du nu møde alle seks nye landmænd lige her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lene_3.jpg
 Foto: TV2

Siden sidste sæson har vi alle ventet i spænding. For hvem skulle afløse Ruud, Dennis og alle de andre i det populære realityprogram "Landmand søger kærlighed"?

Det er der nu kommet svar på.

TV2 har nemlig præsenteret de seks nye landmænd, og du kan også møde alle seks lige her.

Og der er landmænd i alle aldre, så der er altså muligheder for alle kvinder i Danmark, der drømmer om et liv på landet med en sød landmand.

Steffen

https://imgix.seoghoer.dk/174816.jpg
 Foto: TV2

Steffen er 25 år gammel, og bor i Nordjylland. Han har sit eget landsted, selvom han lige nu bor hos sine forældre. Steffen drømmer om at finde en kone, stifte familie og føre slægtsgården videre - ligesom hans forældre og bedsteforældre har gjort. Derudover kan Steffen godt lide at spille på både guitar og trommer. Han beskriver sig selv som en loyal og sød fyr, der er klar til at slå sig ned.

Herunder kan du høre mere om Steffen.

Willi

https://imgix.seoghoer.dk/174815.jpg
 Foto: TV2

48-årige Willi bor i Sønderjylland hvor han har sin egen gård, som han driver. Han har været single i syv år, men har tidligere været i forhold i op til 10 år. Han har fire børn fra et tidligere forhold. Willi har været landmand i 30 år, og han arbejder meget. Han søger en ærlig og selvstændig kvinde, som gerne må være vild med at danse.

Høre mere om Willi herunder:

Danni

https://imgix.seoghoer.dk/174819.jpg
 Foto: TV2

Danni på 29 år kommer oprindeligt fra Sjælland, men styrer nu sin egen gård i Midtjylland, som han lejer af sin søster. Han kan ifølge ham selv godt blive en smule genert blandt piger, men søger en naturlig og glad pige. Danni bruger sin fritid på at løbe, styrketræne og køre motorcykel. Og så har han en tredjeplads fra DM i traktortræk.

Høre meget mere om Danni herunder:

Nichlas

https://imgix.seoghoer.dk/174817.jpg
 Foto: TV2

Nichlas er 27 år gammel og har lejet en går i sydjylland, som han driver med malkekøer og kvier. Han beskriver sig selv som genert og følsom. Nichlas søger en pige, der kan give ham intimitet, intensitet og masser af kram. Og så må hun gerne have en interesse for landbrug. I sin fritid kan NIchlas bruge meget tid på gamle landbrugsmaskiner, ligesom han også godt kan lide at være sammen med sine venner.

Hør meget mere om Nichlas herunder:

Brian

https://imgix.seoghoer.dk/174820.jpg
 Foto: TV2

I Nordjylland finder vi 57-årige Brian, der efter en skilsmisse for fire år siden ikke har fundet en ny kærlighed. Han har to voksne døtre fra sit tidligere forhold, som har opfordret ham til at melde sig til programmet. Brian elsker at rejse, køre motorcykel og være sammen med sine venner. Han søger en kvinde, der er smilende, udadvendt og feminin.

Herunder kan du lære Brian bedre at kende:

Morten

https://imgix.seoghoer.dk/174818.jpg
 Foto: TV2

32-årige Morten har sit eget nedlagte landbrug i Nordsjælland. Han har været gift en gang, og har to børn, som han se hver anden uge. Morten elsker at være sammen med sine venner og beskriver sig selv som lidt af en festabe. Han bruger også tid på skuespil, hvor han lige nu spiller Dirch Passer i et stykke. Derudover laver han også frivilligt arbejde.

Du kan høre mere om Morten her:

Hvis du vil se meget mere til de seks landmænd, kan du se på TV2.dk, hvordan du kan komme i kontakt med dem.

Sponsoreret indhold