Nyheder25. oktober 2016

”Landmand søger kærlighed”-Anitas opvækst: Misbrug og depression

Anita fra ”Landmand søger kærlighed” voksede op med en alkoholiseret far og en depression, som hun først fik hjælp til i en alder af 25 år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmand_soeger_kaerlighed.jpg
 Foto: TV 2

Vi har lært hende at kende som en dyreglad og smilende kvinde i ”Landmand søger kærlighed”.

Men bag smilet gemmer 32-årige Anita Sinatzeek Hansen på en barsk historie. Hendes opvækst var bestemt ingen dans på roser – i stedet var den fyldt med misbrug og depression.

Det fortæller en ærlig Anita i et interview med Ude & Hjemme:

– Min opvækst bar præg af en alkoholiseret far og en overbeskyttende mor. Som barn og ung blev jeg tappet for selvtillid og selvværd, og jeg var altid klassens svageste led. Jeg sagde aldrig noget til nogen, og jeg var let at ramme psykisk. Sådan en opvækst og barndom sætter sine spor, erkender Anita over for Ude & Hjemme og tilføjer:

– Jeg gik på syv forskellige skoler, og på de fem blev jeg udsat for mobning, tæsk, hån og latterliggørelse. Jeg var en stille og speciel pige, og jeg lærte aldrig at beskytte eller passe på mig selv. Jeg tog de daglige psykiske tæsk uden at vide, hvor hårdt de satte sig i mig. Min far omtaler jeg stadig som far, men han er ikke og har aldrig været en far for mig i ordets positive betydning. Han var ikke rar over for hverken mig eller min mor, og jeg har ingen kontakt til ham i dag, fortæller Anita videre til ugebladet.

I aften møder vi for sidste gang Anita i ”Landmand søger kærlighed”. Hun har de sidste dage boet hos landmanden Michael sammen med Vibeke. Og i aften skal den kærlighedshungrende landmand fra Langeland så beslutte, om han vil på romantisk weekend med Anita eller Vibeke.

Sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” sendes kl. 20.00 på TV 2.

Se billeder fra programmet i galleriet herunder:

Landmand søger kærlighed 2016 - billeder fra programmet

Sponsoreret indhold