Nyheder4. februar 2016

Så du dem i aftes? X Factor-tvillingerne aktuelle med flere singler

Mikael og René drømmer stadig om musikken
De synger stadig duet, men har også udvidet repertoiret, selv om mangt og meget har ændret sig hos X Factor-tvillingerne i Viborg. Drømmen er dog stadig intakt hos 26-årige René og Mikael Amdi Hansen, som brænder for musikprojektet ”EngleForEvigt”.
– Når jeg sveder, så lugter jeg af musik, griner René, som aftenen før SE og HØRs besøg endda har drømt om Thomas Blachmann, otte år efter de to brødre første gang stod foran den barske X Factor-dommer. – Jeg drømte, vi kom ind til audition, og så sad dommerne bare og hang. Remee var træt og Blachmann sov. De gad ikke mere, smiler René.
https://imgix.seoghoer.dk/sh05_forside_instagram.jpg
Begge er enige om at forfølge de musikalske drømme og søger i øjeblikket musikere til deres band. – Det skal være mandfolk, siger René, som er ret sikker på, at kvinder vil diskutere for meget i det kommende band, der skal spille dansktop-musik inspireret af Bamse, Shubidua og lignende, samtidig med at de også skriver deres egne numre.
Og så skal der helst synges på dansk. Du kan finde tvillingernes nye numre på alle streamingtjenester, hvis du søger på "EngleForEvigt". Læs meget mere om de to drenge i det nye SE og HØR.

Sponsoreret indhold