Nyheder 17. juni 2016

Se video: Her bliver Pia Kjærsgaard spyttet på

Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard valgte torsdag at afbryde et interview med en journalist fra DR, efter at hun angiveligt blev spyttet på af en mand. Se videoen her
(Foto: YouTube)

Årets folkemøde blev torsdag skudt i gang på solskinsøen Bornholm – men folkemødet har ikke kun budt på politiske slagtaler og heftige diskussioner.

Torsdag eftermiddag gik Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard således til politiet, efter at hun var blevet spyttet på af en mand.

Politikeren anmeldte spytteriet klokken 15.33 og fortalte efterfølgende til TV 2, at manden bevidst spyttede på hende, og at hun følte sig ”krænket” over det.

Hun ønskede dog ikke at udtale sig nærmere, da sagen nu var hos politiet.

Episoden blev dog fanget på TV – politikeren var nemlig i gang med et interview med en journalist fra DR, da spytteriet fandt sted.

I interviewet blev Pia Kjærsgaard spurgt ind til, hvordan hun oplever vreden mod politikere.

-  Jeg synes ikke direkte, jeg selv oplever den, når jeg er ude som politiker, men der....., forklarer Pia Kjærsgaard i interviewet, inden at hun pludselig afbryder interviewer, kigger efter en mand og udbryder:

- Gider du lige!

- Han sendte mig lige en snotklat, tilføjer en rystet Pia Kjærsgaard efterfølgende i interviewet.  

Politiet anholdt torsdag eftermiddag en mand – men måtte dog senere løslade ham igen, da der ikke var tale om spytte-manden. Fredag morgen var politiet stadig i gang med at fine frem til gerningsmanden.

Se videoen med spytteriet herunder:

Sponsoreret indhold