Børnelokkerne: Her bliver familiefar anholdt

Foto: TV3

Tirsdag aften konfronterede Henrik Qvorstrup og TV3 endnu engang voksne mænd, som opsøger mindreårige piger på internettet.

Blandt andre familiefaren, der kalder sig "X Ray-Fyren". Han er velkendt ansigt for TV3-programmet, der også konfronterede ham i 1. sæson. Der gik han under chatnavnet "lille-bubbi".

Som "lille-bubbi" var manden langt mere følsom, end han viser sig at være i denne sæson, hvor han bliver afsløret i at true pigerne til at sende nøgenbilleder.

- Hvis jeg skal give dig et lille råd nu, Emma. Så ville jeg droppe det der, for du ved ikke, hvad det er for nogle personer, som jeg kender rundt i landet. Og de er altså villige til alt for at få en person ned med nakken. En af mine venner har lige ringet og sagt, at han er i Herning nu, sådan lyder en af beskederne fra manden, der selv er far til en søn, som han har sendt til TV3's lokkedue, der udgiver sig for at være en 13-årig pige. I virkeligheden sidder en voksen journalist bag tasterne.

Da han bliver konfronteret med beskederne, nægter han, at det er ham selv, der har skrevet dem.

- Du er sikker på, at politiet ikke kan finde den her chat på din computer, når de kommer hjem og ransager dig?, spørger Henrik Qvortrup.

- Altså... det skulle de helst ikke kunne, lyder det noget tøvende svar fra manden, der også forsøger at forklare, hvad der skete sidste gang.

- Dengang udelukker jeg det ikke, men der forvekslede jeg to personer. Min kæreste og hende, fortæller manden om episoden fra 1. sæson.

Efterfølgende kommer politiet og anholder manden, som frivilligt er blevet, indtil politiet kom.

- Vi har ikke anholdt ham. Han er helt frivilligt blevet tilbage, siger Henrik Qvortrup. 

Se klippet med "X Ray-Fyren" herunder:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close