Børnelokkerne: Her bliver far afsløret igen

Foto: TV3

Man skulle tro, at han havde lært lektien. Ikke desto mindre bliver en far i 30'erne nu afsløret for anden gang i programmet "Børnelokkerne" på TV3.

I første sæson gik han under chat-navnet "lille-bubbi", men nu har han skiftet navn til "X-Ray-Fyren". Og med navneskiftet kom også en ændring af hans måde at skrive til de helt unge piger på.

Da han første gang blev afsløret, var manden - som selv er far til en søn - meget kærlig over for de piger, han skrev med. Nu har han så skiftet til en mere hård og direkte taktik, hvor han koldt og kynisk truer piger på helt ned til 13 år til at sende ham nøgenbilleder.

Og hvis de ikke gør, som han beder dem om, så vil han afsløre pigernes gøren og laden for deres forældre og skolekammerater.

- Hvis jeg skal give dig et lille råd nu, Emma. Så ville jeg droppe det der, for du ved ikke, hvad det er for nogle personer, som jeg kender rundt i landet. Og de er altså villige til alt for at få en person ned med nakken. En af mine venner har lige ringet og sagt, at han er i Herning nu, sådan lyder en af de trusler, som "X-Ray-Fyren" sender til den 13-årige lokkedue.

Se hele afsnittet af "Børnelokkerne" i aften klokken 21.00 på TV3.

Da den anonymiserede mand bliver konfronteret af programmets vært Henrik Qvortrup, nægter han at have skrevet og truet den lille pige.

- Der må være nogen, der udgiver sig for at være mig, siger han blandt andet, da han for anden gang bliver overrasket af Qvortrup og hans store kamerahold.

Stemningen ændrer sig dog drastisk, da det går op for "X-Ray-Manden", at politiet nu bliver blandet ind i sagen.

- Du er sikker på, at politiet ikke kan finde den her chat på din computer, når de kommer hjem og ransager dig?, spørger Henrik Qvortrup.

- Altså... det skulle de helst ikke kunne, lyder det noget tøvende svar fra manden, som i aftenens program altså bliver afsløret for anden gang.

Du kan se hele afsnittet af "Børnelokkerne" i aften på TV3 klokken 21.00.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close