Nyheder6. februar 2018

Se klippet: IT-direktør lokker 13-årig til at mødes – vil dyrke sex med hende

I aften har TV3-programmet ”Børnelokkerne” premiere, og i aften konfronterer holdet en 52-årig mand, der er direktør i en større IT-virksomhed herhjemme. Manden har i længere tid skrevet med én, han tror er en 13-årig pige. Han har blandt andet skrevet, at han gerne vil ligge i ”ske” med pigen. I aften bliver han dog konfronteret af TV3-holdet, som foretager en civil anholdelse. Se klippet fra programmet her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boernelokker_copy.jpg
 Foto: TV3

I TV3-programmet ”Børnelokkerne” forsøger Henrik Qvortrup og resten af hans redaktion at jagte og konfrontere de mænd, der udnytter unge piger og fantaserer om at have sex med dem.

I jagten på disse børnelokkere har Henrik Qvortrup og co. oprettet falske profiler på nettet, hvor de udgiver sig for at være helt almindelige 13-årige piger. I aftenens sæsonpremiere kommer holdet på sporet af en 52-årig mand, der kalder sig ’Martin123’.

Han er 52 år, IT-direktør i en større dansk virksomhed og selv far til to døtre. Han arbejder endda som frivillig støtteperson for udsatte piger – blandt andet med spiseforstyrrelser.

På overfladen er ’Martin123’ altså en respekteret borger med gode intentioner, men holdet finder hurtigt ud af, at ’Martin123’ har andre – og langt mere ubehagelige – lyster.

https://imgix.seoghoer.dk/martin_0.jpg

Her ses nogle af de beskeder, som den 52-årige IT-direktør havde skrevet til pigen. Foto: TV3

I en længere periode har han således skrevet med en pige, han tror er 13 år. Han har skrevet, at han gerne vil spise is med hende, og så har han fortalt, at han gerne vil ligge nøgen i ske med hende.

- Så kunne du også mærke min store stive pik dernede, skriver han videre til den person, han altså tror er en pige på 13 år.

I virkeligheden er pigen en del af TV3-holdet, og i aften bliver manden civilt anholdt, da holdet konfronterer ham.

https://imgix.seoghoer.dk/boernelokker.jpg

Om kort tid bliver IT-direktøren konfronteret af TV3-holdet. Foto: TV3

Du kan se to klip fra aftenens program herunder. Hele programmet vises i aften på TV3 klokken 21.

Herunder kan du se de beskeder, som IT-direktøren har sendt til den 13-årige pige.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Herunder kan du se, hvordan det så ud, da han blev konfronteret og civilt anholdt af TV3-programmet.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold