Nyheder16. maj 2016

Henrik hyggede sig uden Margrethe: Dans, druk og damer

Den 81-årige prinsepensionist emmede af livsglæde, da han fyrede den af til sommerhumørparaden sammen med sine venner fra Tivoli Klubben af 1868

henrik i grøften

Prins Henrik begyndte sin pensionisttilværelse ved årsskiftet, og siden har den aldrende franskmand i den grad nydt livet med flere rejser til sydens sol.

I sidste uge ramte de første sommerfornemmelser dog Danmark, og det var kongehusets enfant terrible ikke sen til at udnytte.

Med dronning Margrethe tralvt optaget som vært for Europarådets generalsekretær havde Henrik frie tøjler til at gå på opdagelse i den gamle have, da Tivoli Klubben holdt deres årlige sammenkomst.

Og det var i den grad en feststemt prins, som SE og HØR fulgte på tætteste hold.

Som altid i Restaurant Grøften blev der hverken sparet på mad eller drikke, og Henrik kiggede med stor fornøjelse dybt i vinflasken, som han selv skænkede af. Prinsen fik dog vigtigere ting at tænke på, da hans sidemakker og ekskæreste til Liberal Alliances Anders Samuelsen, Susanne Elmark, pludselig satte sig på Henriks skød. Det umage par brød ud i en overraskende duet, som tydeligvis var lige efter prinsens smag.
– Det har været en god dag, men jeg svarer ikke på spørgsmål i dag, fortalte Henrik, før han gik på opdagelse i resten af Tivolis fristelser.

Sponsoreret indhold