Iben Hjejle var syg af stress: Heldigt, jeg brød sammen

Iben Hjejles krop kollapsede af stress, da hun var ved at indspille tredje sæson af \

Iben Hjejles krop kollapsede af stress, da hun var ved at indspille tredje sæson af "Dicte" tilbage i 2015.

Foto: Morten Eik

I 2015 blev Iben Hjejle sygemeldt med stress, og i et stort interview med ALT for damerne fortæller hun nu, hvor alvorligt syg hun var. 

Den nu 47-årige skuespiller afslører, at hendes krop sagde stop, da hun var midt i at indspille en scene til TV-serien "Dicte" tilbage i 2015.

- Jeg kan ikke rigtig tale, og jeg kan ikke rigtig mærke mig selv. Når jeg kigger ned på mine hænder, kan jeg ikke forstå, at det er mine hænder, fortæller Hjejle i denne uges ALT for damerne

Indspilningslederen Eigil beder Iben om at sætte sig ned, men hun falder om. Skuespilleren får derfor fri resten af dagen og bliver kørt hjem, og en læge tilkaldes. 

- Lægen kigger på mig i et splitsekund, og så tager hun mig i sine ame, og først dér går det op for mig, at jeg har tudbrølet, siden Eigil sagde, at jeg skulle sætte mig ned. Det er derfor, jeg er helt våd i tøjet. Lægen siger: "Søde ven, du må ikke arbeje mere, vi sender dig hjem". Det er jo det eneste rigtige i den situation, men det er også noget af det værste, man kan sige til folk, der er stressede, genkalder skuespilleren. 

Iben Hjejle trækker stikket, og det er en lang proces at finde tilbage til livet. Til ALT for damerne fortæller hun, at hun a-l-d-r-i-g vil udsætte sig selv for sådan en omgang stress, der kunne have kostet hende livet. 

- Jeg ser det som en gave, at kroppen sagde fra, for hvis den ikke havde gjort det, var jeg måske død af det, lyder det fra "The Rain"-stjernen i denne uges ALT for damerne.  

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close