Nyheder3. november 2017

Iben Hjejle stemplet som bitch: Nu er jeg endelig mig selv

I hele sin karriere har Iben Hjejle spillet ”hende den skrappe”. Og folk ser hende stadig som barsk og brysk frem for blød og blid.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/iben-hjejle.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Vi har set Iben Hjejle fyre skideballer af i ”Klovn”, gå amok i ”Inkasso” og agere kold kæreste i ”Langt fra Las Vegas”.

Og den konsekvente casting som ”hende den skrappe” har betydet, at det også er sådan, folk ser hende, når hun ikke er på skærmen.

– Jeg tror nok, at folk har en holdning til, hvordan jeg er som person, uden at de ved, hvem jeg er, siger 46-årige Iben til SE og HØR efter fredagens udgave af ”Vild med dans”.

Her forsøger den smukke skuespillerinde en gang for alle at bryde ud af den boks, som hun er blevet puttet i i de seneste årtier.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/iben-hjejle1.jpg
 Foto: Thomas Laursen
I stort set samtlige roller er Iben Hjejle, 46, den stride og stramme. Nu håber hun, at ”Vild med dans”-deltagelsen kan ændre folks opfattelse af hende. (Foto: Thomas Laursen)
https://imgix.seoghoer.dk/iben-hjejle.jpg
 Foto: Thomas Laursen
Iben og hendes partner Morten Kjeldgaard blev belønnet med 27 point og en 2 .-plads af dommerne for deres slowfox. (Foto: Thomas Laursen)

Helt sig selv

”Vild med dans”-deltagelsen er med andre ord også en modgift mod opfattelsen af Hjejle som strid strigle.

– Det er en mulighed for mig for én gang for alle at få lukket den der med, at jeg er en superskrap dame. Jeg har aldrig nogensinde været mere mig selv på fjernsyn, end jeg er lige nu i ”Vild med dans”, fortæller den danseglade – slet ikke så skrappe – skuespillerinde ærligt.

Og planen forløber da også ganske succesfuldt.

Sammen med elskelige Morten Kjeldgaard på 32 år, har Iben overrasket både dommere og seere – selv om sidstnævnte i fredagens show sendte parret i omdans og kun akkurat lod dem smutte videre til næste uges bal.

Læs mere om "Vild med dans"-parrene i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold