Nyheder 23. juli 2016

Heicks klippefaste familie

Den rå natur, de mange solskinstimer og den afslappede atmosfære virker som balsam på den travle familie.
(Foto: Thomas Laursen)

Blot et sporadisk kig i Annette Heicks og Jesper Vollmers kalender vil få de fleste til at tabe pusten. 

Ud over at de netop har startet det helt nye koncepthus ”Rå” i Allinge, barsler han snart med en ny kogebog og en ny sæson ”Spis og spar” på DR1. Hun skal forberede og spille show på Pejsegården og senere på turné med forestillingen ”Dansetimen”.

Derudover har Jesper stadig sin genoptræning efter badeulykken i Thailand for halvandet år siden, og for at det ikke skal være løgn, har parrets hus i Sverige vist sig at have svamp. Forsikringen dækker ikke, og løsningen bliver derfor nok at bygge et helt nyt.  

– Storm kom forleden og trak mig i ærmet og spurgte, om vi ikke snart skulle have ferie, fortæller Annette, som da også en gang imellem kan have lyst til at stoppe verden for et øjeblik. 

Alligevel er der ingen af firkløveret Annette, 44, Jesper 42, Eliot, 12, og Storm på syv år, der tøver med at kalde klippeøen for fristed og oase. 

– Det er både noget med den afslappede atmosfære og så den rå natur. Den fås bare ikke tilsvarende andre steder i Danmark, forklarer Annette.

Der bliver dog ikke tale om at rykke de svenske teltpæle permanent op og flytte til Bornholm.

– Jeg er jo en fri fugl, men det ville blive bøvlet for Annette, siger Jesper.

– Der er også hensynet til drengene, som stortrives i deres svenske og helt fantastiske skole. Der er i det hele taget meget, der taler for Sverige, vurderer Annette.

– Men hvis jeg ikke havde det her job, jeg nu engang har, så ville jeg seriøst overveje, at vi flyttede herover. Den ro herovre kunne jeg godt unde mine børn at vokse op i, siger hun.

Sponsoreret indhold