Nyheder19. januar 2017

Havde sagt nej: Derfor deltager X Factor-Thomas nu i Grand Prix

Thomas Ring har egentlig takket nej til at deltage i Dansk Melodi Grand Prix flere gange. Men denne gang er han endelig en af de 10 finalister, og der er en særlig grund til, at det ikke blev en afvisning denne gang

Han tog hele Danmark med storm, da han i 2010 stillede op i X Factor. Med sin afslappede person og sin ydmyge tilgang til musikken blev han hurtigt en seerfavorit, og det var derfor heller ikke nogen stor overraskelse, da Thomas Ring vandt hele programmet.

Siden har han udgivet flere albums, men ellers har der været en smule stille fra den 36-årige kunstner. Indtil nu.

Torsdag blev han nemlig præsenteret som en af de ti deltagere i dette års Melodi Grand Prix. Og selvom det er første gang, han skal stå på den scene, er det slet ikke første gang, han har fået muligheden for det.

- Jeg er blevet spurgt flere gange af forskellige sangskrivere, om jeg ikke ville være med, men det har jeg takket nej til hver gang. Fordi jeg ser egentlig mere mig selv som en sangskriver og ikke kun en performer, siger han til SE og HØR.

Da han endnu engang blev kontaktet med et tilbud fra sangskrivere, valgte han i stedet at foreslå dem, om de ikke skulle bruge en af hans egne sange, som han var ved at komponere til et nyt album.

Den faldt heldigvis i sangskrivernes smag, og derfor kunne Thomas Ring altså takke ja til at vende tilbage i en sangkonkurrence på DR.

- Jeg synes, at i og med at det blev min egen sang, så gav det også mening denne gang at sige ja. Jeg overvejede også, om en anden skulle synge sangen, men jeg vil jo gerne have den med på min kommende plade, så det kom ikke rigtig på tale, siger han.

Selvom Thomas Ring flere gange har sagt nej til at deltage i Melodi Grand Prix som sanger, afslører han samtidig, at han før har haft sendt sange ind til konkurrencen som sangskriver.

Thomas Ring skal synge sangen "Vesterbro", og han er den eneste af årets ti sangere, der skal synge på dansk. Han håber samtidig, at han kan overraske folk lidt med sangen.

- Jeg tror, når folk hører den, så bliver de lidt overrasket over, at der er så meget smæk på, siger han.

Du kan høre mere om Thomas Rings sang i videoen over artiklen!

Sponsoreret indhold