Nyheder12. december 2016

Overraskende debut: Her er de nye Grand Prix-værter

Det bliver en kending og en debutant, der vil byde Boxen i Herning op til glitter og glamour, når næste års Melodi Grand Prix bliver skudt i gang.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_m6y7807.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Først vandt han trofæet. Nu vinder han værtsrollen. Sidste års Grand Prix-vinder Johannes Nymark skal nemlig spille Danmark op til dans med Annette Heick, når det danske Melodi Grand Prix går i luften næste år.

- Det glæder jeg mig sindssygt meget til. Det er sådan en hel ny opgave for mig at skulle være vært. Jeg tror, at det bliver rigtigt sjovt, og jeg kender Annette godt, fortæller Johannes Nymark om sin nye opgave.

Han indrømmer dog, at det kan være en smule angstprovokerende at være vært for første gang. Især når det handler om et af landets største shows.

Derfor er den 30-årige skuespiller og sanger er også glad for, at han er i selskab med en mere erfaren vært på scenen.

- Det er sikkert en fordel at kunne stå sammen med en, der har været der før, som Annette. Jeg blev ret beæret over at få rollen som vært, da det er at give et stort ansvar til to mennesker, der skal stå og få publikum til at føle sig i et godt selskab. Og det er en vigtig rolle i sådan et stort show.

- Melodi Grand Prix kan virkelig samle folk, fortæller Nymark, der oplevede sidste år at være deltager og vandt programmet med gruppen Lighthouse X.

Skuespilleren, der ellers er aktuel i Bellevue-teatret til januar, får også støtte af familien og sin mand Silas Holst.

- Alle i familien er glade på mine vegne, og glæder sig over det. Vi bakker hinanden op, hvis der er noget, som man gerne vil og brænder for, lyder det fra Johannes Nymark.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lighthouse_x_tl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Johannes Nymark (i midten) vandt den legendariske sangkonkurrence sidste år med gruppen Lighthouse X. Foto: Thomas Laursen.

Indtager scenen for anden gang

Annette Heick er også beæret over at kunne træde i værtsrollen for andet år i træk.

- Det er jeg nærmest pavestolt over, at jeg må få lov til at gøre det igen. I min familie findes der jo nærmest ikke en større ære. Der er konfetti i mit blod, griner hun.

- Jeg begyndte faktisk at småtude af glæde. Jeg vil det virkelig gerne. Det er et interessefelt. Ikke nok med, at jeg er vokset op med det, så er jeg også en form for vidensbank. Jeg synes, at det altid har været rigtigt spændende og sjovt. Og det har jo også haft en stor betydning for vores familie.

Jeg betragter det som en ærefuld post. Jeg glæder mig til at gøre det igen, og så i selskab med Johannes, der er sådan en sød fyr, fortæller Grand Prix-eksperten, der selv deltog i programmet i 2007 med sangen ”Copenhagen Airport”.

Og hvis den erfarne vært skal give et råd til debutanten, lyder det således.

- Det her tænker man nok ikke så meget over, når man sidder derhjemme, men man må ikke råbe. For når man kommer til at stå i en stor hal, som vi kommer til i Boxen med 4.000 mennesker, så vil man gerne kunne tale dem alle sammen op. Men det nytter ikke noget, når man har en mikrofon, der går direkte ind til stuerne, griner hun.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/vaerterne.jpg
 Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen / Agnete Schlichtkrull

Annette Heick (til højre) var med på værtsholdet ved sidste års Grand Prix sammen med Jacob Riising og mor Hilda Heick. Foto: PR.

Sponsoreret indhold