Nyheder2. december 2010

Hans Pilgaard: Arbejdsløs

TV-værtens kontrakt med TV2 er ikke blevet forlænget
Hvad så nu, Hans?
Hvad så nu, Hans?
 Foto: All Over

Det har været et turbulent efterår for TV-værten Hans Pilgaard. Først kom han gevaldigt op at toppes med skuespilleren Kim Bodnia og pladeproduceren Remee under optagelserne til programmet "Stjernerne på slottet", og nu udløber hans kontrakt med TV2.

Læs også: Kim Bodnia: Truer Hans Pilgaard

- Det er et faktum, at jeg er fritstillet og ikke får løn i januar, siger den 47-årige "Hvem vil være millionær?"-vært til B.T..

Men Pilgaard er på ingen måde nervøs for fremtiden.

- Min fremtid tegner, som den altid gør: farlig, fascinerende og festlig. Tiden har ændret sig, og det er TV2 ved at indrette sig på, og de har ikke ønsket at forny deres eksklusive ret til at bruge mig, fortæller han.

Læs også: Hans Pilgaard: Mobbet

Hans Pilgaard bor i øjeblikket i London med sin kæreste Henrik Torp, der forsøger at slå igennem i teaterbranchen som makeup-artist.

- (...) Jeg er så heldig, at jeg har min foredragsvirksomhed, hvor der allerede nu er booket en hel del i foråret, og så har jeg stadig noget i sparekassen. Jeg har været glad for at arbejde med TV2 og håber da, at det fortsætter i en eller anden udstrækning (..) Men jeg vil glæde mig til at arbejde sammen med mennesker, der vil det samme som mig, siger Hans Pilgaard.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/december/hanspilgaard-arbejdslos2-jpg.jpg


Hans bliver boende med kæresten Henrik i London (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold