Nyheder22. november 2010

Hans Pilgaard: Mobbet

Den tidligere TV2-vært følte sig udenfor, da han medvirkede i ”Stjernerne på slottet”
Hans Pilgaard er stadig chokeret efter sin deltagelse i "Stjernerne på slottet"
Hans Pilgaard er stadig chokeret efter sin deltagelse i "Stjernerne på slottet"
 Foto: All Over

Trusler om tæsk og mobning er umiddelbart noget, der hører folkeskolen til.

Men sådan var det ikke, da TV2 inviterede en flok danske kendte til at medvirke i programmet "Stjernerne på slottet".

Der var nemlig masser af drama imellem deltagerne, og der var især ballade imellem mændene Remee og Kim Bodnia på den ene side og Hans Pilgaard på den anden.

Det gik allerede galt i lufthavnen, da Hans Pilgaard kom til at spørge Remee om hans konkurs, der har været meget omtalt i medierne.

- Selvfølgelig var det forkert i lufthavnen at spørge til Remees konkurs. Det har jeg sagt undskyld for. Men jeg undrer mig i mit stille sind, hvordan det kunne skabe så meget vrede, når jeg ser, hvor meget omtalen af hans økonomiske vanskeligheder fylder i aviserne, fordi den kommer fra hans egen mund og bog, siger Hans Pilgaard til B.T.

Ville hellere have været med i "Paradise Hotel"
Konflikterne imellem deltagerne i programmet var så store, at Hans Pilgaard seriøst overvejede at tage hjem. Men han valgte at blive trods alt.

- Jeg kunne simpelthen ikke gennemskue, hvad der foregik. Jeg var skideked af det, da jeg kom hjem, og jeg sagde lidt i sjov til min kæreste, at jeg hellere ville have været med i "Paradise Hotel", for her vidste jeg da, hvad jeg gik ind til - og var sikker på at få sex!, siger han til B.T.

Sidste afsnit af "Stjernerne på slottet" sendes tirsdag aften på TV 2.

Sponsoreret indhold