Kim Bodnia: Truer Hans Pilgaard

De fem kendte danskere under opholdet i Frankrig, der udviklede sig ret dramatisk

De fem kendte danskere under opholdet i Frankrig, der udviklede sig ret dramatisk

Foto:Henrik Klock/TV2

Der var øretæver i luften i Frankring, da Anja Andersen, Remee, Kim Bodnia, Christiane Schaumburg-Müller og Hans Pilgaard skulle optage "Stjernerne på slottet".

- I morgen smadrer jeg ham, sagde en vred Kim Bodnia mens kameraerne rullede. "Ham" var Hans Pilgaard.

- Der har været øjeblikke af stor hæslighed. Jeg har været ude på kanten af, hvad jeg kunne holde til og har haft lyst til at løbe skrigende væk undervejs, fortæller TV-værten til B.T.

Læs mere: Pilgaard kritiserer kollegaer

De to personligheder havde det rigtig svært med hinanden og Hans overvejede at pakke kufferten og rejse derfra. Men holdet bag fik ham overtalt til at blive, og holde de sidste dage ud.

- Kim og Hans er så forskellige, som man overhovedet kan være. Og det clashede fuldstændig mellem de to, fortæller Remee til B.T.

Læs meget mere om Pilgaards oplevelser på tjektv.dk

Der blev dog ikke givet bøllebank til nogen og Hans slap fra sammenstødet med Bodnia med liv og lemmer i behold. De to endte med at aftale en våbenhvile og fandt også en gensidig respekt for hinanden.

Læs mere: Bodnia inde i varmen

- Det har været en interessant og udfordrende menneskeligt eksperiment, der gør, at jeg går herfra som et stærkere menneske, siger Pilgaard til B.T.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close