Nyheder25. november 2017

DR-vært var sin kæreste utro: - Han var en kæmpe fucking røv

DR-værten David Mandel var for et par år siden sin kæreste Camille utro. Parret valgte at gå fra hinanden, men fandt sammen igen og har i dag en lille søn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-83406.jpg
 Foto: All Over

For et år siden blev de forældre til en lille søn, Pelle. Og tilbage i august måned blev de gift ved en uformel ceremoni omgivet af familie og venner.

Ja kærligheden mellem DR-værten David Mandel og hans kone Camille Gudmand Lange har kulmineret op til flere gange det sidste års tid.

Men for et par år siden var lykken ikke så stor, og parret gik hver til sit.

David Mandel var nemlig sin kæreste Camille utro. Det fortæller hun selv i det nye P3-program 'David og Maria bytter liv', som har premiere i dag, lørdag.

- Vi har faktisk været sammen i næsten ni år. Men for et par år siden var vi lige kort fra hinanden. Vi slog faktisk op, fordi han var mig utro. Og så havde jeg sgu brug for en pause, siger David Mandels kæreste Camille i et klip fra programmet, som P3 har delt på sin Facebookside.

- Så sagde jeg, at han var en kæmpe fucking røv, og så prøvede jeg at få det til at fungere igen, men han kunne ikke sige, at det var mig, han gerne ville være sammen med på det tidspunkt, fordi han var i en krise, fortæller Camille videre.

Lige da han fortalte, at han havde været hende utro, forsøgte Camille at redde parforholdet – men uden held.

- Det var sådan en mærkelig situation, hvor jeg i det sekund, han fortalte, at han havde været sammen med en anden, der kunne jeg mærke, at jeg godt kunne tilgive ham det her. Men så skal han virkelig ville have mig, fortæller Camille.

- Og så blev jeg nødt til at gå, fordi jeg blev rigtig ked af det over, at han ikke kunne vælge mig, tilføjer hun i programmet.

Utroskaben kom bag på Camille, for hun havde på intet tidspunkt opdaget, at der var problemer i deres parforhold.

- Jeg havde ikke opdaget, at vi havde en krise. Jeg tror også, at det tit er det, der sker, når nogen er utro. Så er der én, der er kørt fast i et eller andet og prøver at bryde en ond cirkel, fortæller Camille.

Da hun fandt sammen med David igen, bad hun ham om at slette pigen, han havde været hende utro med. Til gengæld lovede Camille ikke at spørge ind til pigen.

-Slet hende på Facebook. Slet hende på telefonen. Jeg har ikke tænkt mig at spørge til hende. Jeg vil helst ikke vide noget som helst om hende. Og det tror jeg var en rigtig god beslutning. Så jeg ved ikke, om hun var brunette eller blondine. Eller om hun var sejere eller sødere end mig, fortæller Camille.

Du kan se klippet, hvor hun fortæller om utroskaben, herunder.

Det nye P3-program 'David og Maria bytter liv' har premiere i dag, lørdag.

For et par år siden gjorde David Mandel sig bemærket, da han sammen med Christian Fuhlendorff afslørede, hvad de hver især tjente på jobbet som radioværter. I 2014 tjente de således 47.830 kroner om måneden (inklusive pension og diverse tillæg). - Jeg har det lidt sådan, at i og med at vi arbejder i DR… vi er licensfinansierede… det vil sige, at alle jer, der sidder derude, er blandt andet med til at betale min løn. Og hvis jeg fortæller, hvad jeg får i løn, så sidder der måske nogle af jer og tænker, at 'den idiot, ham som jeg virkelig ikke bryder mig om, og som bare sidder og snakker lidt ind i en mikrofon tre timer om dagen, hvorfor får han det i løn?' Og det er ikke fordi, jeg tjener en million om året eller et eller andet helt vildt, men jeg får en god løn. Og der er jeg sgu lidt bange for reaktionen, i og med vi er licensbetalte. Det må jeg sgu sige, sagde David Mandel inden afsløringen.
null

Sponsoreret indhold