Nyheder6. august 2017

P3-værten David Mandel er blevet gift

P3-værten er blevet gift med sin Camille
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-83406.jpg
 Foto: All Over

P3-værten David Mandel er her til eftermiddag blevet gift sin kæreste Camilla Gudmand Lange.

Det skete ved en uformel ceremoni, hvor de var omringet af venner og bekendte.

Selve vielsen kunne man se på en live-video, som David Mandels kollega Sara Bro live-streamede til sine mange tusinde følgere på Instagram.

Bloggeren Mette Marie Lei Lange var med til brylluppet, og hun har efterfølgende lagt et billede på Instagram af brudeparret.

Artiklen fortsætter efter billedet

Vielsen kommer næsten præcist et år efter, at David Mandel og Camilla Gudmand Lange blev forældre for første gang.

I går kunne de nemlig fejre, at sønnen Pelle var blevet et år gammel.

- 1 år i dag, skrev David til et billede af sønnen, som han lagde på Instagram i går.

Artiklen fortsætter efter billedet

David har tidligere fortalt til månedsmagasinet Euroman, hvordan har han har haft det, efter han er blevet far.

- Han kan ligge og savle en i hovedet, mens man flyver med ham, og man synes bare, at det er for vildt. Mere savl! Det er fuldstændig absurd og sindssygt. For mig var det ikke den der altoverskyggende kærlighed fra begyndelsen, som nogen fortæller om. Der var dele af den, men for mig vokser den hele tiden. For hver time jeg bruger med ham, så bliver vores forbindelse stærkere, og kærligheden vokser, har David fortalt til Euroman.

For et par år siden gjorde David Mandel sig bemærket, da han sammen med Christian Fuhlendorff afslørede, hvad de hver især tjente på jobbet som radioværter.

I 2014 tjente således 47.830 kroner om måneden (inklusive pension og diverse tillæg).

- Jeg har det lidt sådan, at i og med at vi arbejder i DR… vi er licensfinansierede… det vil sige, at alle jer, der sidder derude, er blandt andet med til at betale min løn. Og hvis jeg fortæller, hvad jeg får i løn, så sidder der måske nogle af jer og tænker, at 'den idiot, ham som jeg virkelig ikke bryder mig om, og som bare sidder og snakker lidt ind i en mikrofon tre timer om dagen, hvorfor får han det i løn?' Og det er ikke fordi, jeg tjener en million om året eller et eller andet helt vildt, men jeg får en god løn. Og der er jeg sgu lidt bange for reaktionen, i og med vi er licensbetalte. Det må jeg sgu sige, sagde David Mandel inden afsløringen.

Sponsoreret indhold