Nyheder11. december 2016

Mulle og resten af håndboldpigerne: Sådan driller vi hinanden

Landsholdet spiller EM i Sverige, men der er stadig plads til at lave fis og ballede med hinanden i omklædningsrummet, afslører pigerne over for SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gfgfd1.jpg
 (Foto: All Over Press)

Når presset er stort og koncentrationen er høj kan småhverdagsdrillerier være med til at lette hverdagen.

Og de danske håndboldpiger er ikke blege for at drive gæk hinanden.

- Vi har en masse små hverdagsdrillerier, så det bliver lidt sjovere at gå op ad hinanden hele tiden. Vi kan godt drille hinanden, hvis folk går rundt i en krøllet trøje eller noget, lyder det fra Maria Fisker.

Og den 27-årige håndbolddarling "Mulle" fortæller, at der i slutrunder kan der sagtens ske nogle ting.

- Man kan f.eks. klippe børsterne af tandbørsten, så man ikke kan børste tænder. Jeg har ikke selv været udsat for nogle pranks endnu, men jeg har nok været med til at lave dem, fortæller Kristina "Mulle" Kristiansen.

For Louise Svalastog Spellerberg er det vigtigt ikke at være så højtidelig, specielt når man er meget sammen, er det vigtigt at have et smil på læben.

Lotte Grigel vil dog ikke røbe for meget, da hun har nogle pranks oppe i ærmet, som skal bruges her den næste månedstid.

Men hun nikker genkendende til, at der foregår mange drillerier på holdet.

Louise Bodholt fortæller, at holdet har det sjovt sammen.

– Vi laver alt muligt sjovt. Man kan køre lidt på hinanden, hvis der er nogen, der har vundet eller tabt i ligaen, siger hun. Anne Mette Hansen fortsætter:

– Man kan sagtens drille og spørge ind til noget, som er sket ugen før.

Og ingen er fredet, når det kommer til drillerierne.

– Vi laver sjov med vores fysioterapeut eller vores massør. Det kan være, at man fylder deres tasker med skrald, blade eller sukker, eller hvad der lige findes af gratis ting. Det kan også være, at man bytter deres tøj ud med hinanden, fortæller Stine Jørgensen.

Sponsoreret indhold