Nyheder 2. februar 2018

Håndboldlandshold sagde nej: Nu får Ruben Søltoft sit ansigt på fodboldtrøjer

Superligaklubben har selv opsøgt Ruben, fordi de var vilde med hans originale idé
Foto: Thomas Laursen

Han kæmpede ellers en ihærdig kamp for at få sit ansigt på maven af håndboldspillerne under kvindernes VM-turnering i december.

Han kontaktede først det danske kvindelandshold, og da de sagde nej, fik han en aftale i hus med det tunesiske landshold.

Men lige op til kampstart gik det galt, og Ruben hoved var ikke at finde på pigernes maver. Han var endda taget til Tyskland for at se kampen og sig selv på trøjerne.

Men nu lykkes det langt om længe for Ruben Søltoft at få sin sponsordrøm ført ud i livet. Han vil nemlig være at finde på AC Horsens fodboldtrøjer, når Superligaen starter igen i foråret. Det skriver AC Horsens på Instagram.

Det var faktisk fodboldklubben, der "friede" til Ruben, som de selv skriver. Efter han var blevet afvist af flere håndboldklubber, skrev AC Horsens i et Facebook-opslag, at der stadig var plads på deres trøjer.

Rubens hoved vil være på spillernes trøjer til klubbens første superliga-kamp 9. februar mod FC Midtjylland klokken 19.00 på CASA Arena Horsens

- Vi har haft en rigtig god og konstruktiv dialog omkring Ruben Søltofts trøjesponsorat, og det er sjovt, at det der startede med et Facebookopslag, nu er blevet til et trøjesponsorat. Vi tænker gerne ud af boksen sammen med sponsorer og samarbejdspartnere, og vi glæder os til at spille mod FC Midtjylland i vores flotte gule Ruben Søltoft-trøjer, siger klubbens direktør, Kristian Nielsen.

Der vil dog være nogle af spillerne, der ikke har Ruben på maven, da de allerede har trøjesponsorer. Det er Ayo Simon Okosun, Lasse Kryger, Delphin Tshiembe, Oliver Drost, Jonas Thorsen og Alexander Ludwig.

Sponsoreret indhold