Nyheder12. september 2014

Håber ikke der går Allan i den

Silas Holst har ikke glemt sidste sæson af Vild med dans
Af af
Silas Holst håber ikke, der går Allan Simonsen i årets udgave af "Vild med dans".
Silas Holst håber ikke, der går Allan Simonsen i årets udgave af "Vild med dans".
 Foto: Claus PoulsenÆndrede sms-koder, vrede læserbreve og en hype, danseprogrammet aldrig før har oplevet. Sidste sæson af Vild med dans, hvor den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen kom på alles læber, var helt bemærkelsesværdig.

LÆS OGSÅ: - De andre kalder os nuttede

Uge efter uge blev den vævre boldekvilibrist stemt videre i dansekonkurrencen sammen med sin partner Sofie Kruuse - og det på trods af, at han fik de laveste dommerkarakterer, der nogensinde er givet i programmet. Allan Simonsen blev nemlig kult.

Men om en sådan situation kan opstå igen i år, er svært at spå om, fortæller de professionelle dansere.

- Det er svært at sige, hvad der kommer til at ske. Allan blev jo en kultperson, som alle elskede, og det kan jo godt ske, at der kommer en ny, der går direkte i folks hjerter. Men man skal huske, at det er et underholdningsprogram. Man kan ikke styre det, bare nyde det, siger Claudia Rex, der i år skal danse med skuespilleren Johannes Nymark.

LÆS OGSÅ: - Folk tror, at jeg er homoseksuel

Heller ikke danseren Silas Holst tør gætte på, hvordan det vil gå, når konkurrencen først går i gang.

- Det er jo op til seerne, om de har lyst til at ødelægge programmet eller ej. Det kan vi ikke bestemme. Vi kan bare gøre det bedste, vi kan. Jeg håber ikke, der går Allan i den. Jeg håber, det bliver "fair and square". Jeg er for stort et konkurrencemenneske til at kunne holde sådan noget ud, indrømmer Silas Holst, der skal svinge TV2-vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl.

TV2, der sender programmet, tager hul på den nye sæson med ophøjet ro.

LÆS OGSÅ: - Pres at være efter Uffe Holm

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og jeg synes også, det er uinteressant. Vi prøver hvert år at sætte nogle overskrifter, og så sætter virkeligheden nogle overskrifter. Sidste år var det Allan. Nu har vi et nyt hold og nye personligheder, og så er det op til seerne, hvad der kommer til at ske, siger TV2's underholdningschef, Gitte Madsen.

Hun fortæller, at der ikke på forhånd er taget nogle forholdsregler for at undgå en ny "Allan-situation".

LÆS OGSÅ: Medina er med i "Vild med dans"

- Det ville kræve, at vi kan identificere, hvad det var, der skete, så nej, det har vi ikke. Vi tager det, som det kommer. Sidste år havde vi en af de mest sete sæsoner nogensinde, og det ville jeg da gerne gentage. Men vi stiller et hold til start, og så tager seerne og dommerne den derfra, siger hun.

Sponsoreret indhold