Nyheder21. februar 2014

Gustavs kærlighed til fem-årig kræftsyg pige

Se billederne: Serverede hårløs kagemand
Af af
Gustav regner selv med at blive aldeles upopulær blandt reality-kolleagerne, når hans bog udkommer.
Gustav regner selv med at blive aldeles upopulær blandt reality-kolleagerne, når hans bog udkommer.
 Foto All Over


Gustav, der blandt andet er kendt for sin medvirken i TV3-programmet "For lækker til love" er mere end bare en selvoptaget single-fyr med dyre vaner.

Bag hans perfekte, polerede og forfængelige ydre med botox, fitness og mærketøj gemmer der sig et hjerte af guld.
Det viser han i særdeleshed over for fem-årige Emilie, der har leukæmi og derfor er i kemoterapi på Rigshospitalet i København. Behandlingen betyder, at den lille pige i perioder mister alt sit hår, og det har gjort, at hun er blevet drillet i sin børnehave.

Reality-homoen får dødstrusler

Gustav og Emilie ser hinanden cirka hver tredje uge og snakker også tit i telefon sammen. Så da den lille, syge pige fortalte sin reality-ven om drillerierne i børnehaven, besluttede han sig for at gøre noget.

- Jeg tænkte, at alle børn elsker kagemænd, og de har jo altid hår af lakridssnørebånd. Så jeg tænke, at hvis jeg nu tog en skaldet kagemand med, så kunne jeg på en pædagogisk måde lære børnene, at en kagemand også er dejlig uden hår, så de kan forstå, at Emilie også er dejlig uden hår, fortalte Gustav i dag til seoghoer.dk.

Gustav er blevet far

Den omsorgsfulde og børneglade TV-stjerne havde lige forladt børnehaven, hvor han havde haft en hård, men sjov dag med alle de skønne unger.

- Jeg har været der i tre-fire timer, så jeg er helt færdig nu. Jeg har bare løbet rundt og leget gemmeleg og grinet rigtig meget med børnene, og alt mit dyre tøj er helt mudret til, men det var rigtig sjovt, siger Gustav.

TV-stjernen sviner Helle Thorning til

Fem-årige Emilie og 23-årige Gustav mødte hinanden første gang for et år siden på en shoppetur i Ikea, hvor den lille kræftsyge pige fik taget et billede sammen med sit TV-idol. Gustav kunne slet ikke glemme mødet, og da han kom hjem, kontaktede han Emilies forældre på Facebook for at invitere deres datter med på en Tivoli-tur. Siden da de to været rigtig gode venner.

- Hun er den lillesøster, jeg altid har drømt om at få og den lille datter, jeg nok desværre aldrig får, siger den homoseksuelle Gustav til seoghoer.dk



https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d643b70ddc3b45e4afd3bed804fe7550.jpg



Den skønne lille Emilie i Rigshospitalets seng med sine bamser, som hun har fået af Gustav. (Foto: privat)



https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b3306062933440289b3b6cb4fc82a062.jpg



Gustav hyggede med børnene i Emilies børnehave, men hun var dagens midtpunkt. (Foto: privat)



https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a07341eb9b504f2fa5c2f699a6474e90.jpg



Gustav havde taget to skaldede kagemand med i Emilies børnehave (Foto: Privat)

Sponsoreret indhold