Nyheder23. november 2012

Gustav: Se ham svine Helle Thorning

Den spinkle realityfyr lægger bestemt ikke fingre imellem, når han snakker politik
Gustav er ikke bange for at skyde med skarpt, når det gælder politikere.
Gustav er ikke bange for at skyde med skarpt, når det gælder politikere.
 Foto: All Over
Reality-verdenens strammeste baller, der også går under navnet Gustav Salinas, har stærke meninger - både når det kommer til politik og til de folk, der fastlægger politikken.

Er kloge mænd utro? Se svaret på Q.dk

I en video, som Gustav lagde op på sin fanside på Facebook, giver han i løbet af blot et par minutter Helle Thorning-Schmidt, hendes mand, Stephen Kinnock, Lars Løkke Rasmussen, Naser Khader og Søren Pind det glatte lag.

- Man kan godt gå lidt hårdt til politikere, men jeg ville aldrig gøre det med andre. De kan tåle det. Christiansborg er jo i virkeligheden én stor realityverden. De skændes hele tiden. Det er fuldstændig som i "Paradise", siger Gustav til seoghør.dk.

Gustav: Linse skaffede mig et knald

I videoen beskylder han blandt andet statsministeren for at fylde sit hoved med Botox.

- Man kan tydeligt se det. Hun kan jo ikke bevæge sin pande, og hun kan ikke bevæge sine øjenbryn. Det er fysisk unaturligt, siger han og fortæller samtidig, at han slet ikke har noget imod Botox.

- Jeg får det selv hver tredje måned. Jeg har fået det i panden, munden og omkring øjnene. Og så har jeg også fået Restylane i læberne.

Gustav: Flået for hårdt af Danmark

Lars Løkke får i videoen at vide, at han er for fed og drikker for mange øl.

- Jeg vil råde ham til at træne lidt mere, så han kan blive et glansbillede, siger Gustav til seoghoer.dk.

I videoen, som du kan se herunder, kan du i øvrigt høre, at Gustav mener, at det er ham, der har gjort Stephen Kinnock homoseksuel - hvis han altså er det, understreger han - og hvordan han ved, at både Naser Khader og Søren Pind har lyst til ham, men bare ikke tør sige det.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube


Videoen med Gustavs holdninger blev efter ganske kort tid fjernet fra hans Facebook-profil. Den er dog stadig tilgængelig på Youtube.

Sponsoreret indhold