Gulddreng støttede storebror i TV-show

24-årige Malte Ebert er lillebror til Jonas Ebert, som sang i ”Danmark har talent”semifinalen – men ikke gik videre.

24-årige Malte Ebert er lillebror til Jonas Ebert, som sang i ”Danmark har talent”semifinalen – men ikke gik videre.

(Foto: Dan Mariegaard)

Vi kender alle mystiske Gulddreng som, efter en afskedskoncert i Royal Arena tidligere på året, nu sætter toner sammen under sit borgerlige navn Malte Ebert.

Men rimsmeden fra Vejle har også en storebror, som har tænkt sig at gøre familien stolt.

I semifinalen i ”Danmark har talent” deltog 32-årige Jonas Ebert som en del af den aarhusianske vokalgruppe Sono, og musikalsk hænger de to brødre sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– De gjorde det pissegodt, lød Gulddrengs vurdering af vokalgruppen Sono og brormands præstation, selv om de ikke gik videre til finalen.

"De gjorde det pissegodt" lød Gulddrengs vurdering af vokalgruppen Sono og brormands præstation, selv om de ikke gik videre til finalen. (Foto: Dan Mariegaard)

– Vi har optrådt med hinanden mange gange og underholdt til diverse familiefester, lyder det fra Jonas, som både synger og spiller klaver. 

Faktisk var det storebror, der fik vakt Gulddrengs interesse for musik.

– Jeg var ude at filme en af Jonas’ koncerter som otteårig, og jeg tænkte: ”Hold da kæft, hvor er han sej”. Pigerne rødmede, så det ville jeg også, fortæller lillebror Malte.

Gulddreng (næsten) død

Samspillet forbliver dog i privaten, for storebror Jonas har travlt med jobbet som læge samt en kommende familieforøgelse, og lillebror overvejer i øjeblikket forskellige muligheder.

– Jeg tror ikke, Gulddreng kommer tilbage, men jeg har et særligt klædeskab, hvor jeg kan gå ind og forvandle mig til ham, hvis jeg har lyst. Det kribler i mig nogle gange, fortæller Malte, som også er begyndt at skrive sange til andre kunstnere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De musikalske brødres kusine Frederikke var også med som opbakning i København.

De musikalske brødres kusine Frederikke var også med som opbakning i København. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg har lige været i studiet med Hugo Helmig, men jeg må desværre ikke sige, hvad nummeret hedder. Men det er rigtig godt, lyder det hemmelighedsfuldt fra ham.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close