Nyheder 2. juni 2016

Sarah Grünewald deler RØRENDE foto af sin søn

'Vild med dans'-værtinden Sarah Grúnewald og hendes kæreste Rasmus blev tidligere på året forældre til en lille søn med læbe-ganespalte - nu deler den stolte mor et skønt foto af den lille guldklump. Og billedet har allerede modtaget tusindvis af likes og rørende kommentarer
Foto: Thomas Laursen

Af Anna Sophia Koefoed Kjær

I slutningen af marts blev 'Vild med dans'-værtinden Sarah Grunewald mor til en lille søn med læbe-ganespalte.

Onsdag aften postede hun så et skønt billede af sønnen på sin Facebook- og Instagram-profil, og der gik ikke mange minutter, før at der kom tusindvis af 'likes' og rørende kommentarer.

- Hej søde venner.... Jeg hedder Luis og jeg er lidt af en lækker karl. Mine forældre har ihvertfald ubeskrivelig stor optur over mig! Min læbe den skal opereres i august, og det er cool, for dem der skal gøre det er de bedste i hele Norden!, skriver Sarah Grünewald som kommentar til billedet, der viser lille Luis iført en stribet sparkedragt.

Sarah Günewald og hendes mand Rasmus Backhaus blev forældre i slutningen af marts og vidste godt, at de ventede en dreng med læbegane-spalte.

- Mor og far vidste godt fra scanningen at den var der, de vidste bare ikke hvor lækker jeg ville se ud med den! Anyways- ville lige ønske jer der skal ud at danse idag, en glædelig Distortion. Jeg orker det ikke rigtig. Har en fed sway jeg skal hjem og ligge lidt i- helst i ble for det er virkelig varmt! Sender min mor afsted et par timer, skriver Sarah Grünewald videre som kommentar til billedet. 

Billedet har allerede fået over 22.000 'likes' på Facebook og ove 7.000 'likes' på Instagram - og det er også væltet ind med kommentarer om den bedårende lille guldklump.

Parret har været sammen siden 2013, og et år senere blev de gift. I efteråret afslørede Sarah under et 'Vild med dans'-show på live TV, at hun var gravid. 

Se billeder af smukke Sarah Grünewald i galleriet herunder:

Sarah Grünewalds flotteste "Vild med dans"-kjoler

Sponsoreret indhold