Grøn Koncert-artister: DE byer glæder vi os til!

L.O.C. ser frem til én bestemt by under Grøn Koncert af en helt bestemt grund. (Foto: AOP)

L.O.C. ser frem til én bestemt by under Grøn Koncert af en helt bestemt grund. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

Om ganske få dage hopper en masse danske musikere om bord på Grøn Koncert-bussen, som skal føre dem rundt i landet, hvor de skal spille koncerter.

Og selvom de danske kendisser ser frem til alle otte koncerter i otte forskellige byer, så er der bare nogle byer, som de glæder sig lidt ekstra til, fortæller de til Ritzau Fokus.

- København er min hjemmebane. Jeg er jo en københavner-dreng helt ind til benet, og jeg glæder mig vildt til at spille der. Jeg ved, at venner og familie kommer til at være der, og det betyder altid noget specielt, siger sangeren Christopher, som lover københavnerne fem procent ekstra energi den dag. 

Han får opbakning fra sine kollegaer i reggae-duoen Djämes Braun, som også ser ekstra frem til at se familie og venner blandt publikum i København.

Men det er tæt løb mellem Danmarks to største byer, når de danske kendisser skal afsløre, hvor glæden ved at spille bliver størst. 

- Det er uafgjort mellem København og Aarhus for mit vedkommende. Begge steder kender vi rigtig mange blandt publikum og crewet, siger Daniel Jensen, der også er kendt som Vild Son, fra hiphop-gruppen Vild $mith. Han bliver hurtigt suppleret af sit bandmedlem.

- Jeg glæder mig til Aalborg, fordi vi ikke har spillet der så meget. Jeg glæder mig til at se, hvordan Aalborg-crewet rykker, siger Esben Iversen, der i gruppen er kendt som HvidMayn. 

Popdrengen Xander fremhæver også landets to store byer.

- Jeg glæder mig til dem alle sammen. Aarhus kan jeg rigtig gode lide, og København er jeg opvokset i. De andre byer ved jeg ikke helt, hvad jeg kan forvente mig af, men jeg er sikker på, at det bliver skidesjovt, siger han. 

Men det er ikke kun de store byer, som falder i god jord hos Danmarks kendisser. Det fortæller rapperen L.O.C.

- Jeg glæder mig mest til at spille i Næstved. Der er en speciel stemning i Næstved, folk er lidt lovløse, siger han med et grin og tilføjer, at hans hjemby, Aarhus, også altid er garanti for en fantastisk oplevelse.

For flere af kunstnerne er det ikke første gang, at de deltager i de mange koncerter, og særligt én kunstner har noget at skulle gøre op for, afslører hun.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til den by, hvor jeg brækkede armen sidst. Jeg kunne ikke sætte håret eller noget, og det var tragisk, siger Medina, der sidste år faldt på scenen i Odense og brækkede et stykke af sin albue. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close