Nyheder9. marts 2017

Grand Prix-vinderen Anja: Savner familien

Der er ikke bare umådelig mange kilometer mellem Danmark og Australien – der er også ni timers tidsforskel. Og det påvirker Anja
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/045742.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

For tre år siden vandt Anja Nissen den australske udgave af TV-talentshowet ”Voice”, og sidste år fik hun en andenplads i det danske Melodi Grand Prix.

Men i år lykkedes det den 21-årige skønhed at vinde Grand Prix'et, og skal dermed repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Kiev i Ukraine.

– Det har været en fantastisk rejse. Lige da jeg havde vundet i lørdags, fik jeg kontakt med familien hjemme i Australien. Min far, min mormor og morfar og min bror sad og så showet på computeren, så der var fest hjemme hos dem, fortæller vinderbaben.

Anja Nissen har boet på et lejet værelse i Danmark i nogle måneder, og hun har haft sin mor, Betina, ved sin side op til Grand Prix’et. Også hendes tre år ældre storesøster Pia, der bor her i landet, har været med.

Selvom den danske-australske sangerinde er glad for at bo i Danmark er savnet til familien downunder begyndt at melde sig.

– Jeg er glad for at bo i Danmark, men jeg savner dem i Australien – især min mormor og morfar, som betyder meget for mig. Og så min lille nevø på kun fire måneder. Min storebror sender mig hele tiden billeder af ham, så jeg kan følge lidt med, siger Anja Nissen til SE og HØR.

Til maj skal Anja kæmpe for en finaleplads til Danmark ved Eurovision Song Contest, og det bliver stort, tror hun.

– Jeg føler mig både dansk og australsk. Når jeg er det ene sted, savner jeg det andet. Men inden Kiev skal jeg nok en uges tid hjem til Sydney for at møde familien og gøre reklame for min sang. Vi skal jo gerne have en masse australske stemmer ved Grand Prix’et, lyder det fra 21-årige.

Sponsoreret indhold